<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

John-Arne Martinsen

Administrerende direktør

John-Arne er administrerende direktør i ProffCom. Han har over 25 års erfaring fra bransjen og brenner for at flere norske bedrifter skal tørre å samarbeide med en ekstern kundeservicepartner.

Møt administrerende direktør, John-Arne!

John-Arne er administrerende direktør i ProffCom. Han har over 25 års erfaring fra bransjen og brenner for at flere norske bedrifter skal tørre å samarbeide med en ekstern kundeservicepartner.

Kundeservice er ProffCom sitt kjerneprodukt, derfor må vi være best på akkurat det, vi må også gi kundene våre en fleksibilitet de ikke har sjans til å oppnå i sitt eget kundesenter.Hvis kundene i tillegg oppfatter oss som en strategisk samarbeidspartner så tror jeg vi har et fantastisk godt utgangspunkt for et langsiktig samarbeid!

John-Arne er overbevist om at fornøyde medarbeidere også gir fornøyde kunder. Å skape et godt arbeidsmiljø hvor høy trivsel kombineres med engasjement rundt utvikling og forbedring er derfor viktig.

John-Arne tar gjerne en prat med deg hvis du er interessert i å høre mer om hvordan ProffCom jobber eller hvordan det er å jobbe i ProffCom.

Ring John-Arne på tlf (+47) 924 96 087

 John-Arne er partner i ProffCom og sitter i styret.

 

Våre siste blogginnlegg

Få med deg hva som skjer på Kundeservicebloggen:

Hvorfor skal man jobbe med kundeservice?

Er du en av dem som tror at en jobb innen kundeservice bare handler om å få kjeft av kunder hele dagen, og at alle dagene er helt like? Kanskje lærer du ingen ting av det heller? Da tar du ganske så

Begrepsforklaring: Hva betyr egentlig overflow?

Om du har lest mer enn ett innlegg på Kundeservicebloggen, er sjansen stor for at du har kommet over ordet overflow. Kanskje skjønte du da hva det innebar, og kanskje så du ut som et spørsmålstegn.

Nok teknologiprat – nå må vi handle!

I store deler av 2018 har det vært prat om ny teknologi, bots, AI og alt annet som skal automatisere og forenkle hverdagen vår. Nå som vi har entret 2019, vil mange bedrifter måtte bevise at det

dd.jpg

Er du interessert i å vite litt mer om hva vi kan gjøre for deg?

Ta kontakt med oss i dag