<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Svein Rasmussen

Grunnlegger og partner

Svein Rasmussen er markedsdirektøri ProffCom AS. Outsourcing av kundeservice

Møt vår grunnlegger, Svein!

 

Svein er partner i ProffCom, og han grunnla selskapet i 1999. Han var også CEO de første årene, og var ansvarlig for å etablere ProffCom sin flotte avdeling i Kristiansund tilbake i år 2000. Fra 2004 til 2018 var han markedsdirektør, og ble populært kalt "utenriksministeren". Fra 2018 vil Svein ha prosjekrelaterte oppgaver, og er ikke lenger like aktiv i den daglige driften av selskapet.

Svein er et kjent navn i bransjesammenheng og var med å etablerte forløperen til bransjeforeningen Nordma, i 1987.  Han er fortsatt aktiv i bransjen, både gjennom bransjeorganisasjonen Nordma, men også gjennom arbeidsgiverorganisasjonen Virke. 

Før etableringen av ProffCom, var Svein direktør og grunder av et annet Call Center: Paintbox/TalkToMe med flere avdelinger.

Det er særlig kunnskap om Direct Marketing-konseptet med Call Center/Kundeservicestrategi som er Svein sin hovedkompetanse. Svein er også opptatt av at vi skal ha et godt arbeidsmiljø med kultur for kompetanse, motivasjon og gode holdninger.

Svein er partner i ProffCom og sitter i styret

Ring Svein på tlf (+47) 951 79 212

 

Våre siste blogginnlegg

Få med deg hva som skjer på bloggen vår

Hvorfor skal man jobbe med kundeservice?

Er du en av dem som tror at en jobb innen kundeservice bare handler om å få kjeft av kunder hele dagen, og at alle dagene er helt like? Kanskje lærer du ingen ting av det heller? Da tar du ganske så

Begrepsforklaring: Hva betyr egentlig overflow?

Om du har lest mer enn ett innlegg på Kundeservicebloggen, er sjansen stor for at du har kommet over ordet overflow. Kanskje skjønte du da hva det innebar, og kanskje så du ut som et spørsmålstegn.

Nok teknologiprat – nå må vi handle!

I store deler av 2018 har det vært prat om ny teknologi, bots, AI og alt annet som skal automatisere og forenkle hverdagen vår. Nå som vi har entret 2019, vil mange bedrifter måtte bevise at det

dd.jpg

Er du interessert i å vite litt mer om hva vi kan gjøre for deg?

Ta kontakt med oss i dag