<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Karriere i ProffCom

Finn ledige stillinger og få vite mer om hvordan det er å jobbe hos en av Norges største aktører innen kundeservice

Se ledige stillinger

Er en stilling i ProffCom noe for deg?

Vi er en av Norges ledende aktører innen outsourcing av kundeservice.

I ProffCom er vårt største fokus våre medarbeidere. Nettopp derfor er slagordet vårt: Det handler om mennesker.

Vi jobber kontinuerlig med forbedring og utvikling av vår organisasjon, og vår visjon er at ProffCom skal være det beste Kundesenteret i Norge. For å oppnå dette må vi ha engasjerte og motiverte medarbeidere som bidrar til gode resultater. Vi er opptatt av at medarbeiderne skal trives og ta ansvar for sine egne mål, og drive dem fremover for å skape gode resultater.

Vårt mål er å være den mest attraktive arbeidsgiveren i bransjen

I ProffCom jobber vi med kundeservice, backoffice, kunstig intelligens og salg for noen av Norges aller største merkevarer. For at vi hver dag skal kunne overgå våre kunders forventninger, trenger vi dyktige medarbeidere med på laget.

I ProffCom har vi ett felles mål: Å yte den beste kundeservicen og levere best mulig resultater for våre kunder hver eneste dag.

Din arbeidshverdag kommer til å bestå av å besvare kundehenvendelser over telefon, mail og chat, og forefallende administrative/backoffice oppgaver innen kundeservice. Du vil være en del av et team som har et felles mål om å lykkes.

Våre grunnverdier

Er du sulten på nye utfordringer? Er du pålitelig, arbeidsom og lojal? Er du entusiastisk og har et ønske om å lykkes? Er du opptatt av personlig utvikling og dele kunnskap med dine kollegaer? Klarer du å se muligheter og har evne til å skape gode kundeopplevelser? 

Ledige stillinger akkurat nå

 

Bli kjent med noen fra teamet

Bilde_Kyrre (1)_liten

Kyrre Øye Opheim

Prosjektleder

ProffCom er en utrolig fin utviklingsarena for alle ansatte, og har en svært spennende kundeportefølje.

benedicte_portrett

Benedicte Andersen

Selger ProffCom Tønsberg

I Proffcom har vi gode kolleger og et veldig godt miljø. Det er varierte arbeidsoppgaver og muligheter til å jobbe med flere prosjekter. I tillegg er det veldig ordnede arbeidsforhold.

stian_portrtett

Stian Åkvik

Account manager ProffCom Kristiansund

D4et beste med å jobbe i Proffcom er at ingen dag er lik. I tillegg har jeg veldig gode kolleger og nye utfordringer hver eneste dag.

jens_portrett

Jens Arslan

Prosjektkoordinator ProffCom Tønsberg

Det beste med å jobbe i ProffCom er arbeidsmiljøet og fleksibiliteten vi har. Vi har en variert arbeidshverdag som gjør at ingen dag blir lik. 

caroline_bilde

Caroline Ihlen

Teamleder ProffCom Oslo

Det beste med å jobbe i ProffCom er at du har mulighet til å vokse og utvikle deg selv. I tillegg er det veldig godt arbeidsmiljø, og man får være seg selv.

Dette kan vi tilby

Moderne utstyr

Vi er opptatt av at jobben vi gjør ikke skal holdes igjen av dårlig og utdatert utstyr. Derfor kan vi tilby moderne IT-utstyr i alle våre avdelinger.

Personlig utvikling

Helt fra start blir du en del av et fagmiljø hvor vi er opptatt av personlig utvikling og kontinuerlig forbedring. Dette vil gi deg en unik sjanse til å bedre dine ferdigheter innenfor det du jobber med.

Mulighet for hjemmekontor

I mange av stillingene vi utlyser er det gode muligheter for å jobbe helt eller delvis på hjemmekontor. Dette vil gi deg en unik fleksibilitet i hverdagen.

Fantastiske kolleger

I ProffCom er vi svært opptatt av trivsel, og dine nye kolleger vil ta deg imot på en god måte. Sjansen er stor for at du finner en venn for livet her.

Lønn etter tariff

 

En variert arbeidshverdag

Hos oss er to dager aldri like. Det er alltid nye og spennende utfordringer å ta tak, og alltid noe nytt å lære.

Gjør karriere i ProffCom

Mange av våre ledere har startet i stillinger innen salg eller kundebehandling. Felles for alle, er at de har fulgt ProffCom-skolen og hele tiden utviklet seg i rollene sine. 

Er motivasjonen på plass, og resultatene dine gode - finnes det mange muligheter for å gjøre en god karriere hos oss. 

Noen av kundene vi jobber med

I ProffCom jobber vi med noen av Norges største merkevarer. Dette er noen av dem