<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kundeservice

I ProffCom jobber vi for å være best på kundeservice!

 

Vi brenner for gode kundeopplevelser
Våre ansatte er vårt fremste produkt

Kundeservice er den delen av en bedrift som alene kan være med på å avgjøre hvordan dine kunder ser på deg, og bedømmer deg som leverandør.

La ikke en av de viktigste kommunikasjonsfunksjonene i bedriften din bli overlatt til tilfeldighetene.

I et marked hvor priser hos ulike leverandører ikke lenger varierer som før, vil den som stikker av med kundene bli den som kan skape de beste opplevelsene for sine kunder. For å få til dette må man ansette riktige mennesker. Det gjør vi i ProffCom.

Våre ansatte er vårt fremste produkt, og de er vi utrolig stolte av! Vi jobber kontinuerlig for at alle de ansatte skal ha inneha alle nødvendige kunnskaper og samtidig brenne for å skape gode historier. Engasjement smitter, og det merker vi mye av. 

Kundeservice er ProffCom sitt kjerneprodukt, derfor må vi være best på akkurat det. Vi må også gi kundene våre en fleksibilitet de ikke har sjans til å oppnå i sitt eget kundesenter.

Vi vet at hvis vi skal representere din bedrift og dine produkter ut mot dine kunder så må det gjøres på en profesjonell måte. Vi må få din kultur inn under huden og vi må ha kompetanse på dine produkter, tjenester, systemer, og rutiner. En avgjørende suksessfaktor for å lykkes er derfor at vi har et langsiktig perspektiv på samarbeidet.

 

John-Arne Martinsen, Daglig leder i ProffCom

 

Sett ut hele eller deler av kundeservicen

Fleksibilitet er vår største styrke

En vanlig misforståelse når man snakker om outsourcing av kundeservice, er å tro at man sier opp alle ansatte og flytter kundeservicen over til en annen bedrift. Dette er selvsagt ikke riktig - om det ikke er det du ønsker.

Du som kunde bestemmer selv hvor stor andel du ønsker å flytte ut. Har du kanskje behov for bemannede kanaler på kvelden, men ikke ønsker å belaste egne ansatte med nye vaktlister og sene kvelder på jobb? Da kan man for eksempel benytte en strategisk samarbeidspartner som ProffCom til å besvare henvendelser kun på kveldstid. På den måten får du økte åpningstider, mer fornøyde kunder, ingen overtidsbetaling og mindre belastning på egne ansatte. 

 

Du opplever kanskje mer trafikk i enkelte perioder av året? For å slippe overbemanning i de rolige periodene, eller underbemanning når det er hektisk, kan du ved outsourcing sikre stabil bemanning i dine kanaler ved å knytte på det eksterne call centeret kun når du har behov for det. 

Siden våre ansatte gjerne jobber med to-tre kundeprosjekter samtidig, er vi svært fleksible!

 

IMG_5153 kopi.jpg

Send oss en melding!

Vi tror vi kan ha noe å prate om

Er du på utkikk etter måter du kan forbedre deg og din bedrift, kan ProffCom bidra til utviklingen. Send oss en melding, så tar vi kontakt med deg så fort vi har anledning

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Det siste fra kundeservicebloggen

Oppdater deg på det siste:

Dette er de siste trendene innen kundeservice

Hvert år gjør Kantar TNS en undersøkelse blant norske forbrukere. Der sjekker de demografi, hvordan de spurte liker å kontakte kundeservice, når de gjør det, hvor tilfredse de er og alle mulige andre

Gjør en sint kunde fornøyd!

Er det ikke irriterende? En kunde som ringer og kjefter på akkurat deg, for noe du ikke har noe skyld i? Det burde du ikke tenke – fordi kunden er ikke sur på akkurat deg. Det er bare å klistre på

Slik blir du klar for GDPR

GDPR. Disse fire skrekkens bokstaver, som i store deler av 2017 har generert store inntekter for foredragsholdere og advokater over hele landet. Hva er det egentlig? Og hvordan kan din bedrift komme

Artboard 1.png
avida.png
morgenbladet.png
dagensnaeringsliv.png
no1kas.png
fin1n.png
SPK.png
postnord.png
amedia.png
vianor.png
canaldigital.png
ferda.png
dd.jpg

Er du interessert i å vite litt mer om hva vi kan gjøre for deg?

Kontakt oss, eller les mer om våre tjenester:

Ta kontakt med oss i dag