<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Våre ansatte

I ProffCom er vi over 200 ansatte som jobber med kundeservice. Om du har behov for å komme i kontakt med oss, finner du kontaktpunkter for de fleste områdene vi jobber med på denne siden

 

john-arne Marthinsen er adm dir i ProffCom

John-Arne Martinsen

Administrerende direktør

John-Arne har over 25 års erfaring fra kundeservice- og callcenterbransjen, og har vært daglig leder i ProffCom siden 2005. Han er veldig opptatt av at de ansatte skal ha det bra på jobb - noe han mener er den viktigste bidragsyteren til at våre kunder får en leveranse de er fornøyd med. John-Arne er partner i ProffCom, og sitter i styret.

(+47) 924 96 087 

jam@proffcom.no

rune

Rune Lonkemoen

Operativ direktør

Rune er en tidligere skiboms med over 20 års ledererfaring fra kundeservice og salg. Med spisskompetanse på teknologi, personell og kundeutvikling er han en han en viktig sparringspartner for våre kunder og ansatte. Rune er partner i ProffCom, og sitter i styret.

(+47) 474 16 507 

rune.lonkemoen@proffcom.no

bilde av Tor Vidar Marthinsen

Tor-Vidar Marthinsen

Administrerende direktør Novicom

Tor-Vidar er daglig leder i Novicom, som driver vår "fjerde avdeling" fra Beograd i Serbia. Han har lang erfaring fra kundeservicebransjen i Norge, og har videreført dette til kundesenteret i Beograd, som drives med stor suksess. 

(+47) 415 10 850

tvm@novicom.no

Robert Gati: Salgsdirektør i Proffcom

Robert Gati

Salgsdirektør

Vår eget Østfoldsalibi, Robert, har over 30 års erfaring fra salg. Derfor er det nettopp han som leder vårt new business-team (populært kalt Sales Team One). Han vet hva som må til for å skape gode kundeopplevelser. Han kjennetegnes av mye latter og alltid en vittig kommentar på lur.

(+47) 982 12 048

robert.gati@proffcom.no

ann_kristin_granlund

Ann Kristin Granlund

Strategisk kundedirektør

 Ann Kristin er våre kunders beste venn, og er ansvarlig for at vi leverer det vi har lovet oppdragsgiverne. Vi ser henne sjelden på noen av kontorene våre, da hun stort sett alltid er på farten mellom de ulike kundene. Med over 20 år i kundeservicebransjen, vet hun hvordan vi skal levere gode resultater - hver eneste dag!

(+47) 911 38 173

annkristin.granlund@proffcom.no

trond er avdelingsleder for ProffCom Kristiansund

Trond Erik Wollan

Avdelingsleder Kristiansund

Trond er en av våre gamle travere, og har vært med på ProffCom-reisen siden 2001. Siden 2005 har han ledet vår avdeling i Kristiansund, med hovedansvar for alle salgs- og kundeserviceoppdragene vi jobber med der.

(+47) 915 43 134

trond.wollan@proffcom.no

birgith hansen er avdelingsleder for proffcom tønsberg

Birgith Hansen

Avdelingsleder Tønsberg

Birgith er leder for vår avdeling i Tønsberg, og har vært det i lang tid. Hun har ansvar for alle kundeservice- og salgsoppdrag i denne avdelingen.

(+47) 959 82 577

birgith.hansen@proffcom.no

Merete er avdelingsleder i Oslo

Merete Pettersen

Avdeligsleder Oslo

Denne Harstadværingen er et av de nyeste tilskuddene i ProffCom-ledelsen, og har jobbet innen kundeservice i lang tid. Hun har mesteparten av sin erfaring fra telecom-bransjen hvor hun i nærmere to årtier har hatt ulike stillinger som spenner seg fra kundekonsulent, teamleder og kompetanseutvikler, til leder for kundesenter. Hun har fullt ansvar for drift av alle kundeserviceoppdragene vi utfører i Oslo.

(+47) 993 52 238 

merete.pettersen@proffcom.no

kyrre opheim er prosjektleder i ProffCom

Kyrre Øye Opheim

Prosjektleder

Er det  én mann i bedriften som har kontroll på alt som heter tall, rapporter, systemer, GDPR og alt annet som mange syns er kjedelig, er det Kyrre. Han startet som selger i ProffCom i 2011, og er i dag ansvarlig for implementering av alle nye kunder, og er prosjektleder på mange av de ulike arbeidsområdene vi har knyttet til kundene.

(+47) 906 38 137 

kyrre.oye.opheim@proffcom.no

martin_karlsen

Martin Karlsen

Rekrutteringsansvarlig

(+47) 977 35 521

martin.karlsen@proffcom.no

ulrika_ny

Ulrika Jørgensen

HR Manager

Ulrika har vært med oss i ProffCom helt siden 2009 og har i dag ansvar for rekruttering, onboarding, lønn, personaladministrasjon, medarbeiderengasjement og strategisk planlegging av opplæring og kompetanse.

(+47) 920 41 639

ulrika.jorgensen@proffcom.no

Fant du ikke den personen du leter etter?

Send oss en generell henvendelse, så svarer vi deg så fort vi har anledning