<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Referanser

Dette syns våre oppdragsgivere om oss

I ProffCom lever og ånder vi for fornøyde oppdragsgivere. Men vi ønsker ikke at du bare skal ta vårt ord på dette! På denne siden kan du lese litt om hva enkelte av våre kunder syns om samarbeidet med oss, og hvordan vi hjelper den enkelte med å skape en besparende og effektiv drift av kundeserviceavdelingen. 

 

Ønsker du også å bli kunde av oss i ProffCom? La oss ta en prat om hva vi kan hjelpe deg med:

Ta kontakt med oss i dag

PostNord_logo

PostNord tilbyr logistikk- og kommunikasjonsløsninger til bedrifter og privatpersoner i hele Norden. Årlig distribueres 5,3 milliarder brev og andre forsendelser via Postnords 6000 leveringssteder og 120 terminaler.

 

Mål

Postnord og Proffcom startet samarbeidet sitt i 2010.
I de første årene av samarbeidet hadde Postnord behov for overflow for å kunne ta unna overskytende trafikk - spesielt i høysesonger.
Etter hvert som både henvendelsene økte og åpningstidene ble utvidet, gikk man over til et mer strategisk samarbeid, med full tilgang
til systemer og prognosearbeid.

 

Virkemidler

Proffcom og Postnord har ett tett samarbeid, hvor vi jobber strategisk både med prognosearbeid, ressursplanlegging og kundetilfredshet.

Kundebehandlerene hos proffcom er opplært i alle produkter fra Postnord og sitter på samme verktøy som Postnord sitt interne kundesenter.

 

Resultat

Samarbeidet med Proffcom har resultert i at Postnord nå på en mye smidigere måte kan håndtere alle kundehenvendelser, uavhengig av ferieavvikling og høysesong. Vi har klart å holde kostnadene nede uten at dette har gått på bekostning av kvalitet.

Postnord og Proffcom har i tillegg hver sine serviceambassadører som stadig jakter på forbedringstiltak for å øke kundetilfredsheten, samt utforme rutiner og effektivisere måten vi jobber på.

ayse_davidsen
Samarbeidet med ProffCom har resultert i en smidigere måte å håndtere alle kundehenvendelser. Vi har klart å holde kostnadene nede, uten at det har gått på bekostning av kvaliteten. 

Ayse Davidsen

Head of Customer Relation

Postnord

dn_logo

Dagens Næringsliv er Norges tredje største dagsavis, med omtrentlig 162 000 daglige lesere. DN tilbyr redaksjonelt innhold i tradisjonelt papirformat, i tillegg til digitale utgaver.

Mål

ProffCom og Dagens Næringsliv startet sitt samarbeid i 2007. Som med så mange av våre andre oppdragsgivere, opplevde Dagens Næringsliv det som problematisk med store sesongbaserte svingninger i trafikken til kundesenteret. I tillegg ønsket de en større fleksibilitet og muligheten til å være en del av et større kundeservicemiljø.

Virkemidler

Samarbeidet startet med en overflow-avtale som etter noen år gikk over til en fullstendig overtagelse av kundesenteret. Proffcom har fortløpende fått tildelt flere og flere oppgaver og bistår oss nå også Dagens Næringsliv på sentrale driftsoppgaver.

 

Resultat

Dagens Næringsliv har oppnådd en vesentlig større fleksibilitet som resultat av samarbeidet. I tillegg har ProffCom hjulpet DN med å få salgsfokus inn på kundeservice, noe som bidrar stort til arbeidet med antichurn.

vibeke_jonassen_wang
Det er givende, lærerikt og gøy å samarbeide med Proffcom!

Vibeke Jonassen Wang

Fagansvarlig Brukermarked

Dagens Næringsliv

finn.no_logo

Finn.no er Norges største markedsplass, og ble etablert i mars 2000. FINN.no har spesialisert seg på annonser og tjenester for kjøp og salg mellom privatpersoner, samt små og store bedrifter.

 

Mål

Proffcom og Finn startet samarbeidet i 2005, som et resultat av at Finn hadde behov for fleksibilitet på dagtid for å dekke opp variasjoner i trafikken til kundesenteret. Finn hadde ved oppstarten også et behov for noe bemanning på kveldstid og i helger, men ønsket ikke å ansette så få mennesker til å sitte alene på kontoret utenom ordinær åpningstid

Virkemidler

Finn benytter seg av en kombinasjon av overflow, insourcing og outsourcing fra ProffCom. Dette vil si at ProffCom tar over hele Finn sitt kundesenter utenfor ordinær kontortid, ved møter, reiser eller annen aktivitet som gjør at den interne kundeservicen ikke kan bemanne kanalene. Det er blant annet ProffCom-ansatte som sitter internt i Finn sitt kundesenter, i tillegg til at vi leverer overflow i de periodene hvor trafikken er for stor å håndtere for det interne kundesenteret. Fordelt på antall timer jobbet, bemanner ProffCom like stor andel av kundeservice som det interne kundesenteret.

 

Resultat

Samarbeidet med ProffCom har medført at Finn sine kunder får like god hjelp, uavhengig av om det skjer noe som fører til en økning i trafikken, eller at det oppstår fravær internt – fordi Finn har fått fleksibiliteten som behøves. Finn og ProffCom samarbeider om metodikker som Lean og Kontinuerlig Forbedring, hvor ProffCom også er med på å bidra til at Finn sine produkter skal kunne bli mest mulig selvbetjent – som igjen fører til at man kan holde kostnadene nede, til tross for vekst i selskapet. Kompetanse og produktkunnskap er godt ivaretatt på grunn av det tette samarbeidet mellom det interne og eksterne kundesenteret.

dsc2673.jpg
Vi valgte ProffCom som samarbeidspartner på grunn av felles menneskelige verdier og en kultur vi følte var nær vår egen. Vi er opptatt av langsiktighet, og jeg opplever at vi har et likeverdig samarbeidsforhold, mer enn et typisk kunde - leverandørforhold.
Vi vil hverandre vel.

Anne Sandvin

Direktør Kundesenter

Finn.no

schibsted_logoV2

Schibsted er eier av flere av Norges største mediehus. I tillegg står Schibsted-konsernet bak en rekke digitale forbrukertjenester på nett, inkludert kjente merkevarer som FINN, Prisjakt, Let’s Deal og Lendo.

Mål

Schibsted og ProffCom startet samarbeidet for fullt høsten 2019,
med bakgrunn i et ønske om å få forutsigbare kostnader knyttet
til kundeservice i tillegg til stabil kvalitet.  Schibsted har som ambisjon om å gjøre abonnementskundene fullt ut selvbetjente i sin abonnementshåndtering, og iverksetter tiltak som gir jevn reduksjon i henvendelsesvolumet. Samarbeidet med ProffCom har gitt en kostnadsbase som utvikler seg i takt med volumendringene.

Virkemidler

ProffComs kundebehandlere ivaretar tre av de fire kanalene Schibsted tilbyr kundene, mens en intern avdeling håndterer den siste. Alle kundebehandlere benytter samme verktøy og har langt på vei samme kompetanse. Det er viktig for å kunne utnytte ressursene maksimalt. ProffCom og Schibsted jobber tett med både prognoser, forbedringsarbeid og kundetilfredshet. I tillegg samarbeider vi rundt den strategiske retningen for vårt kundesenter.

 

Resultat

Vi har oppnådd det vi ønsket, og har kontroll på kostnader i tillegg til at vi har stabil og høy kvalitet. Modellen vi har valgt med en intern avdeling i tillegg til den store driftsorganisasjonen i ProffCom gjør det enkelt for oss å utnytte innsikt i optimaliseringen av digitale servicetjenester og utnyttelse av teknologi, og å fokusere på de strategiske grepene uten å være redde for at kapasiteten tas vekk fra det viktigste; å svare kunden!

 

line_guton_halland_schibsted
Vi har oppnådd det vi ønsket, og har kontroll på kostnader i tillegg til at vi har stabil og høy kvalitet

Line Guton Halland

Leder kundeservice

Schibsted

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med å forenkle hverdagen?

Ta kontakt med oss i dag ved å benytte kontaktskjemaet.

Vi følger deg opp så fort vi kan!