<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

ProffCom er en ledende leverandør av kundeservice- og salgstjenester til en rekke kunder innen mange bransjer. Vi  har blant annet erfaring fra bank, media, logistikk, strøm, telecom og sikkerhet. Vi leverer flere ulike løsninger for salg og kundeservice til våre kunder. Alt fra overflow på eksisterende kundesenter, for at din bedrift skal ha en større fleksibilitet, til fullstendig outsourcing av kundesenter. 

Vår visjon er at ”ProffCom skal være det beste Call Centeret i Norge”

Dette betyr at vi hver eneste dag jobber for å levere best mulig resultater for våre kunder. Noen ganger får vi også synlige beviser for at vi er gode.
Hele tre år på rad har ProffCom stukket av med prisen for «Årets Beste Kundeservicesenter» i kåringen til bransjeorganisasjonen NORDMA.

ProffCom ble etablert i 1999 av Svein Rasmussen, og vi er stolte av å være et av de første call centrene i Norge som ble sertifisert som Godkjent Call Center i NORDMA og Virke sin sertifiseringsordning.

Tilbakemeldingene fra markedet er at ProffCom oppfattes som det mest erfarne selskapet innen kundeservice og salg i det norske outsourcingmarkedet.


Vi ønsker å være noe mer enn en vanlig leverandør, og for mange av våre kunder er vi en viktig strategisk samarbeidspartner. Å komme med forslag som øker inntektene og reduserer kostnadene for våre kunder ser vi på som en naturlig del av vår jobb.

ProffCom har over 200 medarbeidere med hovedkontor i Nydalen i Oslo, samt avdelingskontorer i Tønsberg og Kristiansund. I tillegg til dette har vi også et kontor i Beograd (Serbia) i samarbeid med NoviCom.

Våre grunnverdier betyr mye for oss, og vi legger veldig stor vekt på at alle «ProffCommere» skal kjennetegnes ved å være;  
Sulten, Pålitelig, Entusiastisk, Kunnskapsrik og Kreativ.

 
Gjennom å leve opp til vår visjon, vårt slagord og våre grunnverdier skaper vi en arbeidsplass hvor de beste i bransjen trives. Derfor leverer vi de beste resultatene til hver eneste kunde hver eneste dag.

 

Du kan lese mer om hva som skjer hos ProffCom på våre nyhetssider, se hvem som jobber hos oss eller sjekke ut Kundeservicebloggen

 

ProffCom fyller 20 år i 2019. Se hva vi betyr for kunder, bransjen og våre medarbeidere:

 

 

dd.jpg

Er du interessert i å vite litt mer om hva vi kan gjøre for deg?

Ta kontakt med oss i dag