<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vi er ProffCom

ProffCom leverer kundeservice- og salgstjenester til en rekke kunder innen mange bransjer, vi har bl.a. erfaring fra bank, media, logistikk, strøm, telecom og sikkerhet.

Vår visjon er at ”ProffCom skal være det beste Call Centeret i Norge

Dette betyr at vi hver eneste dag jobber for å levere best mulig resultater for våre kunder. Noen ganger får vi også synlige beviser for at vi er gode.
Hele tre år på rad har ProffCom stukket av med prisen for «Årets Beste Kundeservicesenter» i kåringen til bransjeorganisasjonen NORDMA.

ProffCom ble etablert i 1999 av Svein Rasmussen, og vi er stolt av å være et av de første Call Centrene i Norge som ble sertifisert som Godkjent Call Center 
i NORDMA og Virke sin sertifiseringsordning.

Vi har tro på at høy grad av trivsel og arbeidsglede skaper de beste resultatene, derfor er vårt slagord ”Det handler om mennesker".

Tilbakemeldingene fra markedet er at ProffCom oppfattes som det mest erfarne og ledende selskapet innen kundeservice og salg i det norske outsourcingmarkedet.
ProffCom ønsker å være noe mer enn en vanlig leverandør, og for mange av våre kunder er vi en viktig strategisk samarbeidspartner. Å komme med forslag som øker inntektene og reduserer kostnadene for våre kunder ser vi på som en naturlig del av vår jobb.

ProffCom har over 200 medarbeidere med hovedkontor i Nydalen i Oslo, samt avdelingskontorer i Tønsberg og Kristiansund. I tillegg til dette har vi også et kontor i Beograd (Serbia) i samarbeid med NoviCom.

Våre grunnverdier betyr mye for oss, og vi legger veldig stor vekt på at alle «ProffCommere» skal kjennetegnes ved å være;  
Sulten, Pålitelig, Entusiastisk, Kunnskapsrik og Kreativ.

 
Gjennom å leve opp til vår visjon, vårt slagord og våre grunnverdier skaper vi en arbeidsplass hvor de beste i bransjen trives. Derfor leverer vi de beste resultatene til hver eneste kunde hver eneste dag.

 

Kontakt oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi har samarbeidet med ProffCom siden 2005 og opplever en leverandør av kundeservice som er oppdaterte og stadig villige til å fornye seg. Vårt samarbeid er basert på gjensidig læring og kontinuerlig forbedring. ProffCom’s smidighet, fleksibilitet og profesjonalitet er i tillegg viktige egenskaper for oss.

Anne Sandvin Direktør, Kundesenter og Forbrukertrygghet i FINN.no. ProffCom leverer outsourcing av kundeservice til Finn.no

Anne Sandvin Direktør, Kundesenter og Forbrukertrygghet i FINN.no

ProffCom er for meg en leverandør med det aller viktigste – rette verdier for hvordan Kundeservice skal håndteres. Deres filosofi for Kundeservice kombinert med erfaringen og menneskene, gjør ProffCom til en god samarbeidspartner.

Roger larse jobber for Telenor / Canal Digital. ProffCom leverer kundeservice til Canal digital kabel

Roger Larsen, Sales Director i Telenor Norge AS

Jeg er veldig imponert over de kundebehandlerne dere har satt på PostNord og er overbevist at de er gode ambassadører for oss, og at hos dere blir kundene veldig godt ivaretatt.

38e6407.jpg

Therese Arntzen, Teamleder VIP Kundeservice i Postnord

Proffcom viser stort engasjement, fleksibilitet og faglig dyktighet. I tillegg utfordrer de oss til å bli enda bedre. Derfor er Proffcom en god og trygg samarbeidspartner!

facebook_silhouette.jpg

Vibeke Jonassen Wang, Dagens Næringsliv

Vi kan vise til en lang rekke av fornøyde kunder. Dette er noen av de:
vianor.png
amedia.png
nokas.png
dagensnaeringsliv.png
canaldigital.png
fin1n.png
morgenbladet.png
telenor.png
hello.png
Artboard 1.png
fjordkraft.png
postnord.png
avida.png
ferda.png
IMG_4735.jpg
statistics.png

10 000 daglige kundedialoger

Via telefon, chat, epost, sosiale medier og SMS
coffee-cup.png

200 ansatte

Vi har dyktige ansatte fordelt på avdelinger i Oslo, Kristiansund og Tønsberg
rocket.png

88 mill. i omsetning

Vi har stabil vekst, solid økonomi og beveger oss oppover mot 100 mill. i omsetning
cup.png

Beste kundesenter

3 år på rad. Kåret av bransjeorganisasjonen NORDMA

 

 

For å bli god må du bestemme deg for hva du må forbedre, skal du bli proff må du bli best på noe.

I 2015 bestemte årets vinner seg for å bli best i øynene til sine oppdragsgivere, gjennom 300 interne forslag har de senket sine oppdragsgiveres kostnader og økt inntektene. 

Ikke rart de ikke mistet en eneste oppdragsgiver i 2015. Proffere blir det ikke – vinneren er ProffCom

Sitat: Juryen Max Marketing Mix 2016

 

 

 

Laptop Work-10.jpg

Kunne du tenke deg å jobbe hos oss?

Vi er stadig på utkikk etter nye medarbeidere. Både innenfor salg og kundeservice. Via vår rekrutteringspartner Proff Partner, sørger vi for å få rett person i rett stilling. Enten det er hos oss i ProffCom eller hos en av våre kunder. 

Se våre ledige stillinger her