<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

ProffCom er en ledende leverandør av kundeservicetjenester til en rekke kunder innen mange bransjer. Vi har blant annet erfaring fra bank, media, logistikk, strøm, telecom og sikkerhet. Vi leverer flere ulike løsninger til våre kunder, alt fra at vi drifter hele kundesenteret til at vi brukes som en fleksibel samarbeidspartner på deler av trafikken.

Vår visjon er at ”ProffCom skal være det beste Kundesenteret i Norge”

Dette betyr at vi hver eneste dag jobber for å levere best mulig resultater for våre kunder. Noen ganger får vi også synlige beviser for at vi er gode. Hele fire ganger har ProffCom stukket av med prisen for «Årets Beste Kundeservicesenter» i kåringen til bransjeorganisasjonen ANFO.

ProffCom ble etablert i 1999, og vi er stolte av å være en av de første i Norge som ble sertifisert som Godkjent Call Center i ANFO og Virke sin sertifiseringsordning.

Tilbakemeldingene fra markedet er at ProffCom oppfattes som det mest erfarne selskapet innen kundeservice i det norske outsourcingmarkedet.

Vi ønsker å være noe mer enn en vanlig leverandør, og for mange av våre kunder er vi en viktig  strategisk samarbeidspartner. Å komme med forslag som øker inntektene og reduserer kostnadene for våre kunder ser vi på som en naturlig del av vår jobb. Vi ser også på salg som en naturlig del av kundeservice.

ProffCom har over 200 medarbeidere med hovedkontor i Nydalen i Oslo, samt avdelingskontorer i Tønsberg og Kristiansund. I tillegg til dette har vi også et kontor i Beograd (Serbia) i samarbeid med NoviCom.

Slagordet vårt er “Det handler om mennesker”, vi er overbeviste om at det å ha de beste kundekonsulentene bare vil bli et enda viktigere konkurransefortrinn i fremtiden. Men samtidig så er det viktig å følge med på den teknologiske utviklingen, ikke minst innen automatiserte løsninger med bruk av AI. For å kunne levere det beste også innen dette området så har ProffCom inngått partnerskap med Boost.ai som er Norges fremste leverandør av AI løsninger til kundesentere.

Våre grunnverdier betyr mye for oss, og vi legger veldig stor vekt på at alle «ProffCommere» skal kjennetegnes ved å være;  
Sulten, Pålitelig, Entusiastisk, Kunnskapsrik og Kreativ.

Gjennom å leve opp til vår visjon, vårt slagord og våre grunnverdier skaper vi en arbeidsplass hvor de beste i bransjen trives. Derfor leverer vi de beste resultatene til hver eneste kunde hver eneste dag.

Du kan lese mer om hva som skjer hos ProffCom på våre nyhetssider, se hvem som jobber hos oss eller sjekke ut Kundeservicebloggen

ProffCom har over 20 års erfaring. Se hva vi betyr for kunder, bransjen og våre medarbeidere:

 

 

Åpenhetsloven

"Åpenhetsloven skal fremme virksomheters respekt for menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, samt sikre allmenheten tilgang på informasjon. Loven pålegger blant annet virksomhetene en informasjonsplikt og en plikt til å gjennomføre aktsomhetsvurderinger som skal redegjøres for i en rapport som legges frem"

ProffCom sin redegjørelse for 2023 kan du finne her. Dersom du har spørsmål vedrørende vårt arbeid med loven kan du kontakte administrerende direktør John-Arne Martinsen på jam@proffcom.no

dd.jpg

Er du interessert i å vite litt mer om hva vi kan gjøre for deg?

Ta kontakt med oss i dag