<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

Årets Fjordkraft-selger jobber i årets Fjordkraft-salgskanal!

Posted by Tommy Arnesen | 09.okt.2017 10:10:29

På fredag samlet Fjordkraft sine ulike leverandører i de ulike salgskanalene de benytter seg av, til prisutdeling på Scandic Holmenkollen hotell. Det ble en særdeles hyggelig kveld for ProffCom, som dro hjem hele to priser!

 

Jon Eirik Johansen på vårt Fjordkraft-team i Oslo fikk prisen for årets selger ekstern TM. Kriteriene for prisen var selvsagt en viss mengde salg (Jon Eirik hadde 1006 salg i perioden januar-september 2017!), men like viktig er kriteriet kvalitet. Der scoret Jon Eirik veldig høyt, med få klager og særs gode tilbakemeldinger fra kunder.

Proffcom har i lengre tid vært den kanalen som har utmerket seg med god kvalitet og lav klageprosent, noe som også resulterte i at ProffCom ble tildelt prisen for "Årets salgskanal ekstern TM"

-Jeg setter stor pris på å få en individuell pris for arbeidet jeg har gjort, men jeg setter det at ProffCom har blitt kåret til årets salgskanal høyere, sier Johansen i en kommentar.
-Jeg hadde ikke vært i nærheten av å levere det jeg har gjort uten å ha et så stabilt og godt team rundt meg, som pusher hverandre til å nå målene vi setter oss.

Salgsleder Kjetil Skogen er fast bestemt på at det ikke skal hviles på laurbærene: - Vi skal jobbe knallhardt for å bli enda bedre på alle parametere i 2018. Dette oppnår vi ved blant annet å dyrke videre på den gode kulturen vi har etablert i teamet

 

Gratulerer så mye til hele Fjordkraft-teamet!

 Vil du også bli en del av Fjordkraft-teamet i ProffCom? Klikk her!

 

ProffCom vant prisene for årets fjordkraft-salgskanal og årets selger

ProffCom vant prisene for årets fjordkraft-salgskanal og årets selger

Topics: Nyheter

Written by Tommy Arnesen

Tommy jobber som markedskonsulent i ProffCom. Han er lidenskapelig opptatt av gode kundeopplevelser og teknologien som muliggjør fremtidens kundereiser, og selvsagt det å skrive om disse temaene!

Nylige innlegg