<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

Årets ProffCommer 2020

Posted by ProffCom | 19.mar.2021 11:44:53

I løpet av et år deles det ut flere utmerkelser i ProffCom,og den prisen som henger høyest av dem alle er ‘Årets ProffCommer’. Vinneren av prisen for 2020 heter Eva Granly Foss, og jobber som teamleder og fagansvarlig ved vår avdeling i Oslo. 

 

Her er begrunnelsen for at nettopp Eva ble kåret til Årets ProffCommer:

 

Eva er et levende bevis på hva vi ønsker i en ansatt i ProffCom, og hva det betyr å være en ProffCommer. Hun har et stort ønske om å hjelpe sine kollegaer, er sulten på kompetanse og kunnskapsdeling. Hun er pålitelig og tar ansvar. Hun vil at andre skal lykkes, og bidrar gjerne til dette. Hun er en pådriver som er inkluderende og ansvarsfull. Hun er opptatt av arbeidsmiljø, og har alltid vært en av de på teamet som har foreslått ideer og holdt folk samlet. Eva har svært gode resultater og kvalitet i alt hun gjør. Når hun får mulighet til nye oppgaver, lærer hun raskt, og er alltid både effektiv og fleksibel. Hun gjør rett og slett en super jobb!

 

Eva kom til ProffCom høsten 2019 etter å ha først studert en bachelor i HR og personalledelse og deretter jobbet et år innen telemarketing. I dag jobber hun som fagansvarlig på et av prosjektene våre, og som teamleder for en gjeng med deltidsansatte.

 

Vi har tatt en prat med henne, for å bli litt bedre kjent med Årets ProffCommer:

 

Først og fremst, gratulerer med prisen! Vi har jo sett begrunnelsen for hvorfor du vant. Men hva vil du si er dine beste egenskaper? 


-Tusen takk! Dette syns jeg var utrolig moro! Jeg vil si at mine beste egenskaper er engasjement og positivitet.

Og fortsetter: -Det jeg liker aller best med jobben min er alle de fine menneskene jeg kommer i kontakt med, både kollegaer og kunder. Å være på en arbeidsplass hvor jeg har fått lov til å utvikle meg og hvor det er takhøyde for å tenke nytt er også noe jeg setter stor pris på, sier hun. 

 

Vi skjønner at du trives godt med å jobbe med mennesker - og det er jo en stor fordel i vår bransje. Hva mener du må til for å skape god kundeservice?

- For meg handler god kundeservice om å kunne kommunisere situasjonsforståelse, trygghet og respekt til kundene våre. Det handler om å se menneskene som sitter på andre siden av telefonen, chatten eller epost-tråden og å sørge for at hver enkelt av disse får en positiv opplevelse i kontakt med kundesenteret, uansett om de tar kontakt med spørsmål eller klager, forklarer hun. 

 

Når du ikke er på jobb og skaper gode kundeopplevelser - hva gjør du da?

-Nå om dagen går jeg mye på tur, og så er jeg veldig glad i å lage mat. 

 

Det er ingen hemmelighet at det siste året har vært annerledes for de aller fleste her i landet. Også de ansatte i ProffCom har fått kjenne på hjemmekontorlivet. Hvordan syns du det har fungert?

- Min opplevelse av å jobbe på hjemmekontor er nesten utelukkende positiv. Å spare tid på reisevei, penger på busskort og det å kunne lage seg en god lunch hjemme er veldig deilig. På den andre siden har det til tider vært utfordrende å klare å overse skittentøyskurven og bråkete roommates. Man savner selvfølgelig samholdet og stemningen vi hadde på kontoret, men dette har vi løst med å møtes når det har vært mulig, og vi har hatt digitale luncher, kaffepauser, lønningspilser og quiz-kvelder med veldig god stemning.

 

Men når det er sagt, gleder jeg meg til å klemme familie og venner, til å reise og til å kunne smile til fremmede på butikken eller bussen uten munnbind, avslutter Eva.

 

Vi i ProffCom gratulerer nok en gang med velfortjent pris!

 

Topics: Nyheter

Written by ProffCom

Nylige innlegg