<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

Årets ProffCommer 2021 er kåret

Posted by ProffCom | 08.mar.2022 11:07:00

Vi har bikket mars, og tradisjonen tro har vi derfor kåret årets ProffCommer for året som gikk. For innsatsen i 2021, kan vi nå røpe at det er Ida Christin Hennum, fagansvarlig ved vår avdeling i Tønsberg, som stakk av med den gjeve tittelen.

 

Ida Christin innehar til fulle ProffCom sine grunnverdier, Sulten, Pålitelig, Entusiastisk, Kunnskapsrik og Kreativ, og her er her er juryens begrunnelse for hvorfor nettopp Ida Christin ble årets ProffCommer:

Ida Christin har gjennom hele året vist at hun er en god kollega og lagspiller. Hun viser et stort engasjement i jobben hun gjør. Ida Christin bidrar mye til det sosiale livet i avdelingen. Hennes smil, og gode humør skaper trivsel. Ida Christin er en god ProffCom ambassadør og en god kollega!

 

Hun kom til oss i ProffCom høsten 2019 og hadde allerede da en god mengde erfaring fra arbeid med kundeservice fra både detaljhandel og hotellbransjen. I dag er hun fagansvarlig på et av prosjektene våre. Vi har tatt en prat med Ida Christin, for å bli litt bedre kjent med årets ProffCommer.

 

Først og fremst må vi få gratulere med å bli årets ProffCommer 2021. Vi jobber mye med at alle de over 200 konkurrentene dine i denne konkurransen skal trives bra på jobb. Hva er det du syns er det beste med å jobbe i ProffCom?

 

- Tusen takk for det! Det er veldig vanskelig å gi et kort og enkelt svar på hva jeg trives best med i ProffCom, for det er så mye. Men om jeg må trekke frem noe så blir det nok alle de fine kollegaene her i Tønsberg, samarbeidet med lederne våre og variasjonen i arbeidsdagen. Ingen dag er lik, forteller Ida Christin. 

 

Du har jo en lang fartstid innen kundeservicebransjen - både hos oss og hos tidligere arbeidsgivere. Hva mener du må til for å skape de gode kundeopplevelsene?

 

- God kundeservice for meg er å hjelpe kunden med å finne en god løsning på en effektiv måte med et smil om munnen. Det er viktig at samtalen gir energi, ikke tar den, sier hun.

Hun fortsetter: - To ting som kjennetegner meg er at jeg har et smil på lur, og elsker struktur i hverdagen. Det er ingen tvil om at dette også kommer til god nytte når man jobber med kundeservice. 

 

Men når arbeidsdagen er over, og du ikke er på jobb for ProffCom. Hva liker du å gjøre da?

- Når jeg ikke er på jobb i Proffcom er jeg hjemme med familien min eller lager en bedre middag med venninner og koser oss med ett glass vin.

 

En god middag og et glass vin er vel fortjent for Ida Christin nå, og vi i ProffCom gratulerer nok en gang med å stikke av med den gjeveste utmerkelsen en medarbeider kan få hos oss.Topics: Nyheter

Written by ProffCom

Nylige innlegg