<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

Årets ProffCommer 2023

Posted by ProffCom | 21.feb.2024 11:31:39

Den tradisjonsrike kåringen av Årets ProffCommer har funnet sted, og medarbeideren som har utmerket seg mest ut i året som gikk, er Andreas Kittelsrud ved vår avdeling i Oslo. 

Årets ProffCommer er den høyeste utmerkelsen man som medarbeider i ProffCom kan oppnå, og er et synlig bevis på at man til det fulle innehar bedriftens kjerneverdier: Sulten, Pålitelig, Entusiastisk, Kunnskapsrik og Kreativ. 

 

Juryen sa følgende om Andreas i kåringen: 

Andreas er alltid i godt humør, møter alle med et smil. Både kollegaer og kundene våre. Han stiller alltid opp når det trengs litt ekstra, og skifter mellom prosjekt uten å nøle. Andreas høres når han snakker med kundene, han møter de med empati, lytter godt og strekker seg langt for å hjelpe kundene, alle samtaler blir avsluttet med; Baaare hyggelig det!

 

Andreas har jobbet hos oss siden 2022 og har på kort tid rukket å imponere både kollegaer og oppdragsgivere. Vi tok en kjapp prat med årets ProffCommer.

 

Først og fremst: Gratulerer så mye med utmerkelsen. Dette er jo et synlig bevis på at du har gjort en svært god jobb i din rolle. Hva vil du si er dine tre største styrker i jobben, og hvilke av kjerneverdiene våre er det du identifiserer deg mest med?- Tusen takk for det! Dette var moro. Jeg vil si at jeg er både lojal, pålitelig og engasjert. Tre verdier som kommer godt med i denne jobben. Av kjerneverdiene i ProffCom er det nok kunnskapsrik jeg identifiserer meg mest med. Jeg liker å lære meg nye ting og jeg deler gladelig kunnskapen jeg tilegner meg med kolleger. 

 

Det høres ut som at du bryr deg om at teamet skal lykkes. Hva er det du syns er det beste med jobben i ProffCom?

 

- Det beste med jobben er å omgås med mennesker og ha mye kundekontakt. Jeg er glad i å hjelpe andre, og det får jeg jo muligheten til i denne jobben. 

 

Ja, om du er glad i å hjelpe andre og ha kundekontakt, er du jo definitivt i rett bedrift. Men hva er det du mener må til for å skape kundebegeistring?

 

- Det er et spørsmål som kan både være enkelt og vanskelig å svare på. Men for meg er det å høre på det kunden har å si og ta kunden på alvor essensielt. På den måten kan man gi et konkret svar på det kunden lurer på. Ofte skal det ikke mer til. 

 

Et siste spørsmål fra oss: Vi vet jo at du trives på jobb og med oppgavene dine. Men når du ikke er her, hva liker du å bruke fritiden på?

 

- Jeg er veldig opptatt av fotball, og bruker mye tid på å få med meg flest mulig kamper. Jeg ser gjerne fotball sammen med andre.

 

Vi gratulerer igjen med velfortjent pris til Andreas!

Topics: Nyheter

Written by ProffCom

Nylige innlegg