<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

Du treffer oss på kundeservicedagene

Posted by ProffCom | 03.mai.2023 14:05:01

Snart er det igjen klart for Kundeservicedagene! 10-11. mai treffer du oss på stand på Scandic Hotel Fornebu. Vi er også gullpartner for årets utgave av konferansen.

Konferansen arrangeres i år for niende gang, og har de siste årene hatt rundt 400 deltagere for hvert arragement. Det gjør Kundeservicedagene til en av de fremste konferansene innen kundeservice i Skandinavia.

Vi gleder oss til å møte både gamle og nye bekjentskaper på vår stand, samt få med oss alle de spennende foredragene som vil dreie seg om alt fra kundelojalitet til kunstig intelligens. Som seg hør og bør, vil også prisen for Årets Kundeservice deles ut under den tradisjonsrike festmiddagen. I år ledes programmet av Christian Mikkelsen

Ønsker du å delta på konferansen? Som gullparter gir vi vårt nettverk muligheten til å melde seg på til en rabattert pris. Benytt deg av rabattkoden KSD20 når du melder deg på, så får du 20% rabatt på bestillingen din. 

Vi gleder oss til å se deg på Fornebu 10-11. mai!

 

 

Topics: Nyheter

Written by ProffCom

Nylige innlegg