<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

ProffCom deltar på Get Connected 2021

Posted by ProffCom | 02.feb.2021 16:24:36

Get Connected 2021 går av stabelen 11. februar. ProffCom deltar som vanlig som utstiller. Nytt av året er at vi også holder foredrag - i tillegg til at alt foregår digitalt.

 

I år møter du oss ikke fysisk på Ekebergrestauranten eller på Sentralen i Oslo. Koronaviruset påvirker naturlig nok alle arrangementer i vår bransje også. Puzzel har tatt konsekvensen av dette, og arrangerer i år sitt årlige event "Get Connected" digitalt. Foredragene er blitt til webinarer og minglingen med andre deltakere blir dessverre minimal. Men utstillerne, som for eksempel oss i ProffCom, skal du få prate med likevel.

Nytt av året er at vi i ProffCom inntar scenen og holder foredrag. Vår COO, Rune Lonkemoen, kommer til å presentere hvordan vi har jobbet med driften av et kundesenter i løpet av det utfordrende siste året. Her vil man kunne få med seg mye nyttig lærdom.

Delta på eventet og få med deg de nyeste trendene som påvirker bransjen, hva noen av de største selskapene har planlagt i år, og hva eksperter spår for det neste tiåret.

Her er det bare å sette av tid i kalenderen, og sørge for å melde seg på før det blir fullt!

Påmeldingen finner du her

 

Topics: Nyheter

Written by ProffCom

Nylige innlegg