<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

Faglig kundeforum fyller 7 år!

Posted by Tommy Arnesen | 17.mar.2017 12:36:11

Torsdag 16. Mars ble ProffComs 20. Faglige Kundeforum avholdt på Scandic Victoria Hotell. Dette markerer 7-årsjubileet til kundeforumet som er et samarbeid mellom ProffCom og Canal Digital Kabel.

Det faglige kundeforumet ble opprettet med formål om å samle kundeserviceledere fra ulike bransjer, som ikke er konkurenter. Dette er et forum hvor man kan utveksle ideer og diskutere verdier hvor det også er rom for åpenhet og stor takhøyde.

Hovedtemaet for torsdagens samling var det Seniorrådgiver i TNS Gallup, Erlend Espedal, som stod for, ved å presentere de siste oppdaterte målingene for kundetilfredshet som ble gjennomført i 2016 KSIndeks. Videre ble det gitt oppsummeringer fra Kundeservicedagene og Max Marketing Mix, som har blitt avholdt tidligere i år.

Markedsdirektør og partner i ProffCom, Svein Rasmussen, avsluttet det hele ved å gi alle en status på hvordan det går i utarbeidelsen av en ny markedsføringslov som blir vedtatt før sommeren, og nye regler for personvern som blir innført i mai 2018.

 

ProffCom og Canal digital kabel avholdt det 20. faglige kundeforum i mars. Dette markerer 7-års jubileum

Topics: Nyheter

Written by Tommy Arnesen

Tommy jobber som markedskonsulent i ProffCom. Han er lidenskapelig opptatt av gode kundeopplevelser og teknologien som muliggjør fremtidens kundereiser, og selvsagt det å skrive om disse temaene!

Nylige innlegg