<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

ProffCom holdt frokostmøte om AI hos Dagens Næringsliv

Posted by Tommy Arnesen | 18.okt.2017 10:11:57

I går avholdt ProffCom frokostmøte for ansatte i Dagens Næringsliv. Temaet var chatbots, robotisering og AI. Vår helt egen chatbot fikk også sin live-debut

 (Bildet øverst: Per Erik forteller om ProffComs chatbot: Pero)

Den digitale utviklingen er noe som angår både oss i kundeservicebransjen og de som jobber innen avisbransjen. Nettopp derfor var det dette som var temaet på frokostmøtet.
Daglig leder, John-Arne, dro i gang foredraget med et innlegg om robotisering og AI. Dette ble fulgt opp av Rune, som er operativ direktør. Han introduserte deltagerne for RPA (Robotic Process Automation)


Det hele ledet opp til et innlegg av vår Key account manager Ann Kristin, og live demonstrasjon av ”Pero”: En chat-robot som vår egen IT-sjef Per-Erik selv har utviklet.

Arrangementet vekket stor interesse hos deltakerne, og etter en vellykket demonstrasjon av chatboten, må arrangementet betegnes som en suksess.

Vi gleder oss til neste frokostmøte!

 

P1000792 kopi.jpg

 

P1000693 kopi.jpg

Daglig leder i ProffCom, John-Arne innledet frokostmøtet 

P1000724.jpg

Rune, som er operativ direktør, fortalte om RPA

P1000757.jpg

Ann Kristin Granlund innledet demonstrasjon av "Pero"

P1000652.jpg

Anne-Kari i Dagens Næringsliv

Topics: Nyheter

Written by Tommy Arnesen

Tommy jobber som markedskonsulent i ProffCom. Han er lidenskapelig opptatt av gode kundeopplevelser og teknologien som muliggjør fremtidens kundereiser, og selvsagt det å skrive om disse temaene!

Nylige innlegg