<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

Nå blir ProffCom enda større på leveranse av kunstig intelligens

Posted by ProffCom | 09.feb.2022 10:00:00

ProffCom har nylig inngått et spennende samarbeid med AI-bedriften Simplifai. Med dette samarbeidet vil vi kunne tilby enda bedre tjenester til både nye og eksisterende oppdragsgivere

 

(Bildet over: Robert Gati i ProffCom og Bendik Langhelle Fosmo i Simplifai)


Simplifai tilbyr en en no-code automasjonsplattform drevet av kunstig intelligens, med støtte for alt fra AI-løsninger for dokument- og eposthåndtering til chatbots. Flere av disse tjenestene vil ProffCom ta i bruk som en del av sitt tilbud mot nye og eksisterende kunder.
I en hverdag der epost blir en stadig viktigere kanal for kundeservicehenvendelser, ser vi også et behov for å kunne automatisere behandlingen av en del av disse henvendelsene. Simplifais AI-drevne systemer vil derfor bli et viktig tilskudd for å tilrettelegge for automatisk mottak og administrasjon av epost, samt bruker- eller kundehenvendelser, inkludert dokumenter som skal håndteres.
I tillegg til å bruke systemene selv, skal Proffcom også trene opp medarbeidere i løsningene til Simplifai for å kunne bistå i leveranseprosjekter til andre kunder av Simplifai.

 

Ikke bare til intern bruk

ProffCom har i lengre tid fungert som en tilbyder av AI-løsninger, hvor vi bistår kunden både med teknisk implementering, men også med trening av chatbots. Dette skal vi fortsette med, men løsningene vi hittil har kunnet tilby egner seg best for bedrifter av en viss størrelse. Ved å inngå et samarbeid med Simplifai vil vi også være i stand til å tilby automatiseringsløsninger for mindre selskaper, som ikke har de samme behovene for en enterprise-løsning. På den måten vil også kostnadene forbundet med å implementere en AI-løsning reduseres betraktelig.

-For de fleste bedrifter er behovet for kundeservice en konsekvens av kjernevirksomheten, og ikke et hovedprodukt. For oss i ProffCom er kundeservice selve hovedproduktet, noe som stiller krav til oss om å være tidlig ute i benyttelsen av ny teknologi. Når flere av henvendelsene til kundeservice er repetitive og mange ulike henvendelser kan løses på den samme måten, kan en god AI-løsning gi raskere svar i tillegg til å være tilgjengelig 24/7.
Vi som totalleverandør kan tilby både tradisjonell og automatisert kundeservice. Som en konsekvens av vårt nye partnerskap med Simplifai, står vi nå enda bedre rustet til å tilby våre eksisterende, og nye kunder, en mye større grad av automatisering av kundeservicen - spesielt på epost. Dette vil være med på å skape enda bedre kundeopplevelser, forteller salgsdirektør i ProffCom, Robert Gati.

Partner Manager Nordics i Simplifai, Bendik Langhelle Fosmo, deler Gatis syn: -Kundenes ønske og behov for raske, konsistente svar på epost øker i takt med tiden. Kan man samtidig utvide «åpningstidene» for når man kan få hjelp er dette en svært spennende utvidelse av tjenestetilbudet for Proffcom sine kunder. Vi ser frem til veien videre i samarbeidet og for å få være den foretrukne leverandøren av intelligent eposthåndtering, forteller Fosmo.

Om du opplever store volum av repetitive kundehenvendelser, spesielt på epost, kan du spare mye tid og penger ved å ta i bruk kunstig intelligens for å håndtere henvendelsene. Dersom du ønsker å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg, kontakt oss - så følger vi deg raskt opp.

Topics: Nyheter

Written by ProffCom

Nylige innlegg