<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

ProffCom er stolt sponsor av Senkvelds Juledugnad

Posted by ProffCom | 15.des.2020 15:17:48

19. desember inviterer TV 2 og Røde Kors til Senkvelds Juledugnad – en direktesendt og meningsfull TV-sending til inntekt for Røde Kors sitt arbeid for barn i krig og konflikt. ProffCom er med på dugnaden og bemanner telefonene denne kvelden.

-Det er mange engasjerte medarbeidere i ProffCom. Når muligheten kom til å hjelpe Røde Kors med juledugnaden, tok det ikke lang tid å bestemme seg for å bli med, forteller administrerende direktør John-Arne Martinsen. -Det er fint å kunne bidra på slike dugnader som passer så bra med slagordet vårt: Det handler om mennesker. For dette handler jo i aller høyeste grad om nettopp det. Her er menneskene vi hjelper barn i krig og konflikt. En bedre sak å støtte finner du ikke, sier han. 

 

Les mer om Juledugnaden her

 

ProffCom hjelper deg med å bli Røde Kors-fadder

Sammen med programlederne Stian Blipp og Helene Olafsen blir dette en varm juledugnad fylt med kjente artister, gjester og underholdningsinnslag. Ikke minst får vi et innblikk i hvordan det er å vokse opp i land preget av konflikt og krig. Nesten ett av seks barn lever i dag i en konfliktsone, og mange av dem har ikke tilgang og mulighet til å få behandlet sykdom eller skader. I sendingen kan du bli Røde Kors-fadder og bidra til at disse barna får tilgang på helsehjelp, rent vann og medisiner.

 

Om du ringer inn for å bli fadder, er det en av ProffComs dyktige kundebehandlere som svarer i den andre enden. -Vi har opplevd at veldig mange av kundebehandlerne våre gleder seg til å stille opp for Røde Kors denne kvelden. Til vanlig jobber jo våre kundebehandlere for ulike oppdragsgivere innen alt fra media til offentlige tjenester, så dette blir nok en spennende avveksling fra den “vanlige” arbeidsdagen, sier Martinsen.

 

rode_kors_proffcom

 

Bli Røde Kors-fadder

1 av 6 barn lever i krig og konflikt. Om de blir syke eller skadet, er legehjelp ofte langt unna eller sykehuset kan være ødelagt. Som fadder i Røde Kors bidrar du til at flere barn får livsviktig hjelp. Som Røde Kors-fadder gir du et fast beløp i måneden, og pengene går til Røde Kors sitt internasjonale arbeid for barn og unge i krig og konfliktområder, hvor de gir barn legehjelp, medisiner, mat og rent vann.

 

Senkvelds juledugnad ser du på TV2 lørdag 19.12 kl 20.30

Les mer og bli fadder her

 

Topics: Nyheter

Written by ProffCom

Nylige innlegg