<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

ProffCom får nye eiere

Posted by ProffCom | 23.mai.2022 13:43:28

ProffComs eiere John-Arne Martinsen, Rune Lonkemoen, Svein Rasmussen og Gunnar Steen har solgt sine eierandeler i ProffCom AS til det svenske outsourcingselskapet Releasy Customer Management AB
-Vi har fått inn en spennende og langsiktig eier, forteller adm.dir John-Arne Martinsen.

 

Ingen endring i drift - kun nye og spennende muligheter

-Det er viktig for oss å presisere at dette oppkjøpet ikke betyr noen endringer i forhold til våre kunder eller ansatte. Både jeg (Martinsen journ.anm) og Rune Lonkemoen vil fortsette i våre roller som henholdsvis administrerende direktør og operativ direktør, forteller Martinsen.

Releasy er et svenskeid outsourcingselskap som tilbyr tjenester innen kundeservice. Selskapet ble grunnlagt for over 30 år siden og har virket i sin nåværende form siden 2009. Releasy har hatt en sterk utvikling og er det selskap i Sverige som har hatt best vekst og lønnsomhet i bransjen de siste årene. Mye forklares av innovasjon, automatisering og et stort fokus på langsiktige partnerskap, akkurat som ProffCom. I dag har de ca 1600 ansatte fordelt på seks produksjonsavdelinger hvorav ett kontor i Barcelona.

-Releasys strategi og arbeidsmetodikk stemmer veldig godt overens med måten vi driver på i ProffCom. Sammen kommer vi til å skape sterke og konkurransekraftige løsninger i både Sverige og Norge. Vi ser veldig fram mot vårt samarbeid med Releasy og er sikker på at det kommer å styrke vår posisjon i Norge, og ikke minst være positivt for våre kunder, sier John-Arne Martinsen.

 

-Styrker vår posisjon i det nordiske outsourcingmarkedet

Releasy arbeider med store kunder innen reiseliv, TV og Streamingtjenester samt telekom, og omsetter i dag for omtrent 625MSEK. Med kjøpet av aksjene i ProffCom vil dette øke til omtrent 750MSEK.
-ProffCom er tvers igjennom et kvalitetsselskap med lang historikk og veldig fornøyde oppdragsgivere. De ligger i forkant  når det kommer til teknisk utvikling og har på samme måte som Releasy fokusert mye på å skape verdi for sine oppdragsgivere såvel som langsiktige partnerskap. I ProffCom får vi en sterk norsk plattform og styrker vårt tilbud  og posisjon på det nordiske outsourcingmarkedet, sier VD i Releasy, Johan Frodell.

 

Bilde av VD i Releasy Johan FrodellJohan Frodell, VD i Releasy Customer Management AB

 

Skulle du ha noen spørsmål, kan disse rettes til:

John-Arne Martinsen, Adm.dir ProffCom AS:
john-arne.martinsen@proffcom.no

eller

Johan Frodell, VD Releasy AB

Johan.frodell@releasy.se

 

Topics: Nyheter

Written by ProffCom

Nylige innlegg