<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

ProffCom + NoviCom = Sant!

Posted by Tommy Arnesen | 31.jan.2017 14:12:41

ProffCom har gått inn på eiersiden i NoviCom, og står nå enda sterkere i et marked som stadig blir mer prispresset. -Et strategisk samarbeid med NoviCom i Beograd, medfører at vi kan stille med et enda bredere tjenestetilbud enn hva vi har gjort til nå, sier daglig leder i ProffCom, John-Arne Martinsen.

  

NoviCom ble etablert i 2008 og har sin base i Beograd i Serbia. NoviCom teller i dag 25 nordisk talende ansatte med høy kompetanse. De er under ledelse av Tor-Vidar Marthinsen som har lang fartstid innen callcenter-bransjen, både i Norge og i utlandet. Nyheten om samarbeidet lanseres i forbindelse med Kundeservicedagene som arrangeres 1. – 2. februar 2017 på Fornebu.

Har du spørsmål om hvordan samarbeidet kan tilføre verdi for din bedrift? Besøk oss på vår stand på Kundeservicedagene eller via våre kontaktsider. Besøk gjerne NoviCom sine nettsider for å kontakte de direkte

 

For ytterligere informasjon, henvend deg til:
Adm.dir. John-Arne Martinsen, ProffCom. jam@proffcom.no  tel. 92496087
Daglig leder Tor-Vidar Marthinsen, NoviCom. tvn@novicom.no tel 41510850

Topics: Nyheter

Written by Tommy Arnesen

Tommy jobber som markedskonsulent i ProffCom. Han er lidenskapelig opptatt av gode kundeopplevelser og teknologien som muliggjør fremtidens kundereiser, og selvsagt det å skrive om disse temaene!

Nylige innlegg