<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

ProffCom og Schibsted vant gull i Max Marketing Mix

Posted by ProffCom | 16.nov.2021 15:44:33

Fredag 11. november var det klart for en ny utgave av Max Marketing Mix. ProffCom og Schibsted stakk av med seieren i kategorien kundeservice/callcenter for sitt kundecase "fornøyde kunder til reduserte kostnader"

 

– Dette er veldig gøy. Kåringen pleier å foregå under en festmiddag, så det er litt absurd å sitte her på hjemmekontor alene å få nyheten. Dette sa strategisk kundedirektør Ann Kristin Granlund i ProffCom til Salg24 i etterkant av prisutdelingen på fredag. 

Dette er ikke den første gangen ProffCom har vunnet pris i Max Marketing Mix. Hele fire ganger tidligere har prisen blitt hentet hjem av selskapet. 

Til Medier24 forteller Granlund: – Vi har jobbet strukturert sammen med Schibsted for å nå de målene vi har satt oss. Det har vært et team på over 40 av våre ansatte, sammen med rundt 20 ansatte fra Schibsted som har jobbet sammen om dette. Så nå må vi få til en skikkelig fest!

I juryens begrunnelse for seieren, står det følgende:

Denne aktøren kan vise til tydelige forretnings- og kommunikasjonsmål. De hadde en strategi om å forbedre KTI samtidig som de ønsket å redusere kostnadene. Dette høres i seg selv utopisk ut. Men denne aktøren har tatt i bruk smarte virkemidler og gode planer for å nå målet. Juryen er imponert over hvordan aktøren har samarbeidet sømløst med en ekstern partner. De har jobbet strategisk med å få kundene til å ta i bruk selvbetjeningskanaler. Resultatet er like fornøyde kunder og reduserte kostnader for Schibsted. Gull i kategorien Kundeservice/Callcenter til ProffCom og Schibsted. Vi gratulerer!

 

Se hele prisutdelingen i videoen under:

 

 

Topics: Nyheter

Written by ProffCom

Nylige innlegg