<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

ProffCom skal levere Boost.ai sin teknologi

Posted by Tommy Arnesen | 17.des.2019 11:39:04

Kunstig intelligens blir et stadig viktigere tema innen kundeservice. Dette har ProffCom i lang tid jobbet med, og nå vil vi kunne tilby markedets beste løsninger til nye og eksisterende kunder, sammen med markedslederen Boost.ai

 

-Virtuelle agenter bygget på Conversational AI har lenge vært forbeholdt de aller største aktørene, som banker, forsikringsselskap, telekommunikasjon og de store organene innen offentlig sektor. Det er ikke å overdrive å kalle effekten av teknologien for banebrytende, da den har totalt forandret og forbedret måten disse organisasjonene snakker med kundene sine. I DNB for eksempel (Kunde av Boost.ai journ.anm), har de allerede automatisert 20% av alle interaksjoner – på tvers av alle kanaler, forteller Henry Vaage Iversen, CCO og en av grunnleggerne i Boost.ai.

Denne markedsledende AI-teknologien er ikke lenger bare forbeholdt de aller største selskapene

 

henry_iversen_boost

Fornøyd med ny partner: Henry Vaage Iversen i Boost.ai

 

 

AI for alle – levert av eksperten på kundeservice

-Vi ser en økende etterspørsel etter AI-teknologi, og spesielt chatbots, som kan assistere også de litt mindre kundesentrene, sier Robert Gati, salgsdirektør i ProffCom. Hittil har løsningene vært for begrensede i dette segmentet. Det har heller ikke vært mulig å regne hjem prismodellene til de store teknologileverandørene. Nå endrer vi på dette – ved å gjøre den beste teknologien tilgjengelig, til en pris tilpasset nettopp dette markedet, utdyper han entusiastisk.

 

Menneskene – den viktigste ressursen

-At vi skal levere fantastisk teknologi, det er det ingen tvil om. Likevel må vi få understreket at menneskene som står bak treningen av de ulike løsningene, er den avgjørende faktoren for suksess. Der stiller vi sterkt, med vår 20 år lange erfaring fra kundeservicebransjen forteller Gati.

 

ProffCom vil nemlig ikke bare være en tilbyder av Boost.ai sine produkter i markedet. Vi vil også tilby trening av virtuelle assistenter (chatbots journ.anm) og tilby muligheter for å skreddersy løsninger hvor kunstig intelligens jobber i samspill med menneskene i kundesenteret.

 

robertgati_frokostmoteSalgsdirektør i ProffCom, Robert Gati

 

- Det er jo ikke sånn at en bot alltid vil kunne svare på alt. Iblant må den kanskje få litt hjelp av en menneskelig agent til å svare på problemstillingen. Dette fungerer sømløst ved at kunden blir satt over fra boten til en kundebehandler. Etter at kundebehandleren har gjort det den skal, kan kunden også settes tilbake til boten igjen. Alt i en og samme chatsesjon, forklarer salgsdirektøren.

 

Ser frem til samarbeidet

-ProffCom er en solid samarbeidspartner med mange års erfaring og solid ekspertise innen outsourcing av kundeservice. Gjennom dette samarbeidet blir teknologien vår lett tilgjengelig for stadig flere. Deres tilnærming passer utmerket sammen med virtuelle agenter, og de har en unik leveranse som er enkel og kostnadseffektiv - og skaper verdi fra dag én, sier Henry Vaage Iversen i Boost.ai, og legger til:

-Fremtiden ser med andre ord like lys ut både for de små og mellomstore, som den gjør for de aller største!

 

CONVERSATIONAL_AI_CTA

 

 

Topics: Nyheter

Written by Tommy Arnesen

Tommy jobber som markedskonsulent i ProffCom. Han er lidenskapelig opptatt av gode kundeopplevelser og teknologien som muliggjør fremtidens kundereiser, og selvsagt det å skrive om disse temaene!

Nylige innlegg