<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

Schibsted Norge AS og ProffCom utvider samarbeidet

Posted by Tommy Arnesen | 21.aug.2019 09:48:45

Siden 2018 har ProffCom vært leverandør av overflow kundeservice til Schibsted. Nå utvides samarbeidet, og ProffCom skal fremover håndtere majoriteten av all inngående kundeservice for mediekonsernet.

 

Foto over: John-Arne Martinsen (adm. dir i ProffCom), Ann Kristin Granlund (KAM i ProffCom), Line Guton Halland (Schibsted) , Lizbeth Lund Aaser (Schibsted) og Rune Lonkemoen (COO i ProffCom)

 

-Dette er veldig stort for oss. Hittil har vi hatt et veldig godt samarbeid med Schibsted, og vi setter stor pris på tilliten de viser oss ved å utvide avtalen, sier administrerende direktør i ProffCom, John-Arne Martinsen.

Før sommeren ble det kjent at ledelsen i Schibsted besluttet å legge ned deres kundesenter på Fagernes, med virkning fra 1. oktober. Dette som et ledd i organisering for fremtiden.
Videre er planen å etablere et mindre kundesenter i Oslo, i tillegg til å sette ut majoriteten av all kundeservice til ProffCom sin avdeling i Nydalen.
Resultatet av omorganiseringen er altså at det eksisterende samarbeidet ProffCom og Schibsted har hatt på drift av kundeservice, blir utvidet.

 

Avtalen på det utvidede samarbeidet er nå underskrevet, og det vil bli gjort en gradvis oppbemanning hos ProffCom i Nydalen frem mot 1. oktober

 

-Vi har lang og solid erfaring fra oppdragsgivere innen media, og vet hvilke krav kundene stiller. Jeg har klokketro på at våre dyktige medarbeidere vil imøtekomme alle forventningene Schibsteds sluttkunder har, og gi dem en super kundeopplevelse, avslutter Martinsen

Topics: Nyheter

Written by Tommy Arnesen

Tommy jobber som markedskonsulent i ProffCom. Han er lidenskapelig opptatt av gode kundeopplevelser og teknologien som muliggjør fremtidens kundereiser, og selvsagt det å skrive om disse temaene!

Nylige innlegg