<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

Vi deltar på Kundeservicedagene i Bergen 2023

Posted by ProffCom | 17.okt.2023 21:20:51

I år arrangeres Kundeservicedagene i Bergen for 10 gang, og vi i ProffCom deltar naturligvis. Med årets tema “Hvordan skape morgendagens kundeopplevelser?”, aktualiserer man en svært spennende utfordring som enda flere bedrifter burde ha fokus på.

Kundeservicedagene i Bergen har alltid vært tett knyttet opp mot aktuelle kundeserviceutfordringer, og deltakere. Årets program fokuserer på å skape fremtidens kundeopplevelser, med et vekt på balansen mellom teknologi og menneskelig interaksjon. Mens teknologiske fremskritt som kunstig intelligens og automatisering muliggjør rask og effektiv kundeservice, understrekes viktigheten av menneskelig nærvær og emosjonell intelligens for å forstå og imøtekomme kundenes unike behov. Dette viser at behovet for en balanse mellom teknologi og mennesker for å levere en positiv kundeopplevelse, er høyst tilstedeværende.

 

Vi arrangerte selv nylig en egen konferanse med temaet “KundebegAIstring”, hvor vi søkte å finne et svar på hvordan man kan skape gode kundeopplevelser med teknologi og mennesker i skjønn forening. Det skal bli svært inspirerende å få enda flere perspektiver på dette i Bergen mellom 18 og 19 oktober. Vi håper vi ser deg der!

 

Topics: Nyheter

Written by ProffCom

Nylige innlegg