<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

3 priser til ProffCom på Kundeservice Awards!

Posted by ProffCom | 26.jan.2024 15:30:11

Kundeservice Awards gikk av stabelen 25. januar, og ProffCom var før utdelingen nominert i hele tre kategorier. Det ble full pott! Dermed henter vi i år hjem prisen for årets outsourcing-partnerskap, årets teamleder kundesenter og årets medarbeider kundesenter.


-Vi er svært stolte over å kunne ta med oss tre priser i kveld, sier administrerende direktør John-Arne Martinsen. -Det som var ekstra moro med denne prisutdelingen var at det ikke bare var bedrifter, men også enkeltpersoner som ble hedret for god innsats: Både Terje og Eva har gjort en formidabel innsats og er kjempeflinke, så det at de blir hedret med hver sin pris synes jeg er velfortjent og veldig gøy, fortsetter han.

-At vi også vinner pris sammen med vår kunde Fjordkraft Bedrift viser at det å få til et godt samarbeid om både strategi og kulturbygging skaper gode resultater. 

 

Under kan du lese litt om nettopp hvorfor ProffCom ble utropt til vinner i de tre kategoriene:

 

Kundeservice-Awards-2023_D01A5135

Pris: Årets medarbeider kundesenter

Vinneren av prisen for årets medarbeider i kundesenter er en skikkelig ProffCom-veteran. Terje Krane har vært med oss i ProffCom i 15 år, og jobber til daglig i vår avdeling i Kristiansund. 

Juryen sier dette om Terje:

"Vinner av prisen årets medarbeider kundesenter er noe helt spesielt for sine kollegaer og kundene. I tillegg til å score skyhøyt på kundetilfredshet mnd etter mnd - år etter år, så er snakker vi her om en unik positiv kulturkraft som bidrar aktivt til å forbedre arbeidsmiljøet med sin væremåte! Årets vinner har fokus på å løfte stemningen fra det øyeblikket personen kommer inn døra. Har man en dårlig start på dagen så vet du at "det ordner" seg når du kommer på jobben og treffer denne humørsprederen! Årets vinner ser deg og bistår både med coacheing og faglig støtte. Personen er både kreativ og entusiastisk – et oppkomme av gode ideer til forbedringer som gagner både medarbeidere og kunder. Årets vinner er pliktoppfyllende og fantastisk på telefonen med kundene og en naturlig rollemodell som deler av sin kunnskap ofte og gjerne! Denne personen vinner priser også internt og ble årets kollega i fjor – stemt fram blant 200 medarbeidere!"

Vi applauderer, og gratulerer så mye med en velfortjent pris, Terje. 

 

Kundeservice-Awards-2023_D01A5126

Pris: Årets teamleder kundesenter

I kategorien for årets teamleder for kundesenter vant Eva Granly Foss, som til daglig jobber som teamleder ved vår avdeling i Oslo. Her er juryens begrunnelse:

"Vinner av prisen årets teamleder kundesenter er en sterk kulturbygger med et klart fokus på mennesker, kunder og medarbeidere. Årets vinner har en tydelig struktur og skaper gode resultater i tillegg til forutsigbarhet og trivsel på arbeidsplassen! Vinneren sikrer at alle er godt informert om smått og stort. Alle i teamet vet hvor de skal De kjenner målene for seg selv og for hele teamet. Årets vinner ser alle rundt seg - følger opp, coacher og videreutvikler hver og en på teamet kontinuerlig og etter en plan. Vinneren legger til rette for kunnskapsdeling og utøver involvering ofte og gjerne for å sikre eierskap og forståelse. Denne personen gledes genuint over at andre lykkes og delegerer, stiller krav, følger opp og backer opp - alt gjennom tillitsbasert lederskap. Vinneren er en god kommunikatør og fremstår som tydelig og ryddig. Teamet leverer svært gode resultater med høy kvalitet gang på gang, og årets vinner scorer 9,6 av 10 mulige på medarbeidernes bedømming av lederferdigheter."

Gratulerer så mye Eva. Vi er veldig stolte over å ha en så dyktig kollega med på laget!

 

Pris: Årets outsourcing-partnerskap, sammen med Fjordkraft Bedrift

Vi er stolte av å være kundeservice-partner for Fjordkraft Bedrift. Sammen har vi skapt svært gode resultater, noe også juryen i Kundeservice Awards er enig i. Dette er juryens begrunnelse:

"Dette samarbeidet har virkelig gjort hjemmeleksen før de startet, til tross for kort tid. De viser at begge har vist hverandre tillitt, hatt gode målsettinger om å bruke teknologi og øke trivsel og kundetilfredshet. At leverandør er så åpne at de beskriver sitt møte med kunde i et konkurransegrunnlag viser åpenhet mellom partene. Vi håper de følger sine planer om å internasjonalisere ut i Norden. Veldig solid gjennomføring og resultatene taler for seg. Vinneren er av Årets Outsourcing Partnerskap er Proffcom og Fjordkraft Bedrift!"

Vi er svært stolte av denne prisen, og gratulerer også til Fjordkraft Bedrift som vinner av prisen Årets innovasjon. Vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet!

 

ANFO og Virke klarte virkelig å skape en festaften for hele bransjen, og vi gratulerer også DHL, Maskineriet, Gjensidige, Dialog Norge og Nordea med sine priser!

Topics: Nyheter

Written by ProffCom

Nylige innlegg