<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

Møt oss på Call Center Dagen 2022

Posted by ProffCom | 13.sep.2022 10:12:45

Snart skal kundeservicebransjen endelig få møtes under samme tak igjen. I år går Call Center Dagen av stabelen 10. november på Radisson Blu Scandinavia Hotell, og ProffCom er med som hovedsponsor

 

Årets program er sterkt preget av nøkkelordene bærekraft, innovasjon og kulturbygging. Samtlige er ord som står svært sterkt i ProffComs kultur. Derfor falt det seg også naturlig å stille som en av hovedsponsorene for årets konferanse, forteller salgsdirektør Robert Gati. -I ProffCom er vi svært opptatt av alle de tre hovedtemaene for årets konferanse. Det gjenspeiles i mye av det vi gjør, som vårt arbeid med kunstig intelligens, fokus på klima og miljø og det å skape et godt og inkluderende arbeidsmiljø for våre over 200 medarbeidere, forteller Gati.

 

Som seg hør og bør, vil du også få se representanter fra ProffCom på scenen under årets arrangement. I ikke mindre enn to foredrag vil du kunne høre eksperter fra ProffCom dele av sin kunnskap. Salgsdirektør Gati blir å se sammen med Henry Vaage Iversen - en av grunnleggerne i i AI-selskapet Boost.ai. Sammen vil de gi et svar på spørsmålet: Kommer conversational AI til å erstatte alle på kundesenteret i fremtiden?
I tillegg til dette, får strategisk kundedirektør Ann Kristin Granlund med seg kundeserviceleder i Schibsted, Line Guton Halland, for å presentere caset “Fortsatt fornøyde kunder til reduserte kostnader”. Dette caset vant for øvrig gull i Max Marketing Mix i 2021. Her er det bare å være tidlig ute for å lære hvordan man kan jobbe med å redusere kostnader for kundeservice, samtidig som kundene fortsatt er like fornøyd med servicen.

 

Salgsdirektør Gati er entusiastisk i forkant av konferansen, og kjenner at det kribler i minglefoten. -Nå har det vært en alt for lang pause uten å kunne samle våre kjære bransjekolleger, så nå skal det bli godt å endelig treffe alle igjen. Vi gleder oss masse!

 

Tidene du ser oss på scenen:

13.30: Fortsatt fornøyde kunder til reduserte kostnader (sesjon 2)
Hvordan redusere kostnader for kundeservice, samtidig som kundene fortsatt er like fornøyd med servicen. Line Guton Halland, kundeserviceleder, Schibsted og Ann Kristin Granlund, strategisk kundedirektør Proffcom.

 

15.00: Kommer conversational AI til å erstatte alle på kundesenteret i fremtiden? (sesjon 1)

Foredraget gir innblikk i hvorfor Conversational AI i enda større grad vil håndtere kundeservice i fremtiden, og i forlengelse av det redusere behovet for mennesker i kundesenteret. Innlegget belyser også de emosjonelle kvalitetene som «varme hender» gir, samt deres evne til å løse komplekse oppgaver og ta beslutninger som ikke er basert på en logaritme. Foredraget kommer også inn på CES Customer Effort Score, som blir en veldig viktig KPI fremover. Henry Vaage Iversen, CCO og Co-founder i Boost.ai og Robert Gati, salgsdirektør Proffcom.

 

PS. Om du ønsker å delta, benytt rabattkode ‘gjest/sponsorled20%’ (uten ‘ ‘), så får du 20% rabatt på bestillingen

 

confex_CCD-1

 

Topics: Nyheter

Written by ProffCom

Nylige innlegg