<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

Møt ProffBot - din nye kundebehandler

Posted by ProffCom | 13.okt.2021 09:47:25

Om du har besøkt ProffComs nettsider i løpet av de siste månedene, har du kanskje lagt merke til en liten karakter nederst i høyre hjørne på skjermen. Si hei til ProffBot - vår nye kundebehandler. 

 

At vi i ProffCom lenge har jobbet med noen av de aller beste innen bransjen når det kommer til kunstig intelligens, er ingen hemmelighet. Men frem til nå har vi ironisk nok ikke kunnet tilby en AI-løsning på våre egne hjemmesider. Den tiden er nå forbi, og ProffBot er på plass for å hjelpe deg med å bli enda bedre kjent med oss og våre tjenester. 

 

Det er et helt team med dyktige medarbeidere som står bak ProffBot - ledet av Pål Torgersen. - Vi har jobbet med ProffBot i lang tid. Arbeidet startet allerede i februar 2021, hvor jeg og to AI-trenere satt i gang med å definere hvilke temaer boten skulle kunne svare på - såkalte intensjoner. For å kunne gi et svar på de ulike intensjonene, trenger boten treningsdata, og det er det vi har jobbet med i denne perioden. Dette er en prosess som aldri slutter - i alle fall ikke om du ønsker at boten skal kunne utvikle seg, så på den måten jobber vi fremdeles med denne treningen, sier Torgersen. 

 

Proffcom leverer AI via proffbot. PÅl Torgersen er supervisor

Bildet: Pål Torgersen og hans team står bak funksjonaliteten til ProffBot. Her forteller han om arbeidet med chatboten

 

Hva kan ProffBot hjelpe deg med?

- På mange måter er ProffBot en speiling av det meste du finner svar på på proffcom.no. Du skal kunne få svar på alt du måtte lure på om ProffCom, både som arbeidstaker, men også som potensiell kunde. Du kan melde deg på vårt nyhetsbrev via boten, du kan få info om ledige stillinger, kontaktinfo til aktuelle personer i bedriften og enkelt og greit få svar på det du måtte lure på - enten om det er spørsmål relatert til ProffCom og våre tjenester, eller kundeservicefag, utdyper Pål Torgersen. - Den kan også klokka, og tilpasser måten den hilser på deg etter hvilken tid på døgnet det er. 

 

Selv om ProffBot ikke er helt utlært enda, lærer boten fort, og hver nye samtale danner grunnlag for ny læring. - Alle spørsmål som stilles til boten får vi inn i en logg. Her gjør vi analyser og ser enkelt om boten har kunnet svare på spørsmålet, eller om det var noe den slet med å forstå. Derfra kan vi ta stilling til om det eventuelt er kunnskap vi burde legge til, eller om det ikke er relevant for botens tiltenkte funksjon, avslutter Torgersen.

 

Kunstig intelligens - ikke bare til intern bruk

Selv om ProffBot ikke har fått komme ut og hilse på før nå i det siste, betyr ikke det at vi ikke har jobbet med AI for flere ulike oppdragsgivere allerede. Vi har et team med sertifiserte AI-trenere og supervisors, som også jobber med tradisjonell kundeservice. Disse kundebehandlerne har god innsikt i hvordan man skaper kundeopplevelser og har siden våren 2020 jobbet med flere forskjellige AI-prosjekter hos våre kunder. Vi ser at mange bedrifter ønsker å lære opp egne AI-trenere som kan jobbe sammen med en erfaren supervisor eller flere erfarne AI-trenere. Med kompetanse på både AI og generell kundeservice er vårt AI-team en god lagspiller for din bedrift i en implementasjonsfase.

 

Slå av en prat med ProffBot

ProffBot er tilgjengelig for en prat døgnet rundt, hele året, og svarer veldig gjerne på det du måtte lure på om ProffCom. Skulle du også ha et ønske om å snakke med oss i ProffCom om hvordan du kan få din helt egen chatbot til å besvare kundenes henvendelser? Du kan jo be om kontaktinfo hos ProffBot. Si at du ønsker å snakke med Robert, så får du all info du trenger for å komme i kontakt med oss. 

Topics: Nyheter

Written by ProffCom

Nylige innlegg