<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

ProffCom på Kundeservicedagene i Bergen

Posted by Tommy Arnesen | 26.sep.2017 10:13:53

Denne uken arrangeres Kundeservicedagene i Bergen. ProffCom deltar i år for fjerde gang som utstiller. På stand møter du Svein Rasmussen (Markedsdirektør) og Robert Gati (Salgsdirektør)

Årets program er preget av fokus på ett emneord: Endringsglede. Derfor vil mange av foredragene dreie seg om dette. Endringsledelse er også noe de besøkende burde passe på å lære mer om på stand. Dette er noe vi i ProffCom er dyktige på, og vi oppfordrer selvsagt alle til å komme innom vår stand, både for en god faglig diskusjon, men også for å delta i vår konkurranse (her vanker det en fin premie!), eller rett og slett bare for å si hei.

 

Vi ses i Bergen onsdag og torsdag!

 

Du møter Svein Rasmussen på kundeservicedagene i Bergen denne ukenDu treffer salgsdirektør Robert Gati på Bergen Kundeservicedager 

Topics: Nyheter

Written by Tommy Arnesen

Tommy jobber som markedskonsulent i ProffCom. Han er lidenskapelig opptatt av gode kundeopplevelser og teknologien som muliggjør fremtidens kundereiser, og selvsagt det å skrive om disse temaene!

Nylige innlegg