<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

ProffComs første frokostmøte - vel gjennomført

Posted by Tommy Arnesen | 15.mar.2018 10:15:00

Onsdag 14. mars avholdt ProffCom sitt første frokostmøte (med unntak av det vi holdt for Dagens Næringsliv). Temaet for morgenen var chatbots, og hvordan man faktisk jobber med dem

 

Etter introduksjon fra adm. dir John-Arne Martinsen, var det vår IT-direktør Per-Erik Martorina som styrte showet. Selve foredraget var konsentrert rundt det å vise hvordan man i praksis kan trene opp chatboten, som er 100% utviklet inhouse hos ProffCom.

ProffCom avholdt frokostmøte om chatbots i våre lokaler i Nydalen

Publikum viste stor interesse for både chatbot som selvstendig tema, men utfordret også Martorina på det som ble demonstrert.

Alt i alt var dette et vellykket frokostseminar, og vi gleder oss til å arrangere det neste! (som blir en gang før sommeren)

 

Ønsker du å lære mer om hva vår chatbot kan, og hva den kan gjøre for deg?

Kontakt oss i dag

 

 

Proffcom demonstrerte hvordan en chatbot faktisk fungerer på et frokostmøte

Tore Tronerud, John-Arne Martinsen og Robert Gati var med på å arrangere frokostmøte hos ProffCom

Topics: Nyheter

Written by Tommy Arnesen

Tommy jobber som markedskonsulent i ProffCom. Han er lidenskapelig opptatt av gode kundeopplevelser og teknologien som muliggjør fremtidens kundereiser, og selvsagt det å skrive om disse temaene!

Nylige innlegg