<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

Revidert markedsføringslov blir mildere enn fryktet

Posted by Tommy Arnesen | 03.mai.2017 13:27:31

Tidligere i vår, skrev vi en sak om konsekvensene av hva revisjonen av dagens markedsføringslov kunne bli for vår bransje. I ytterste konsekvens kunne dette få store følger for norsk næringsliv. Nå er endringsforslaget blitt behandlet, og utfallet er bedre enn ventet! Innstillingen vil bli endelig godtatt 16. mai.

 

Den største forandringen knyttet til det opprinnelige endringsforslaget, var det foreslåtte forbudet mot å kunne kontakte egne kunder eller givere (for ideelle organisasjoner). For å kunne kommunisere med eksisterende kunder var det skissert at man måtte ha uttrykkelig samtykke for dette. Dette forslaget har ikke gått igjennom, og det vil fremdeles være mulig for bedrifter og organisasjoner å kontakte egne kunder og givere.

Hele innstillingen kan du lese her 

Dette vil på mange måter bidra til å kunne opprettholde et godt forhold til kundene, da man vil kunne følge opp de enkelte og bidra til at de til enhver tid får best verdi hos deg som leverandør.

Vi ønsker å takke våre bransjeorganisasjoner Virke og NORDMA for godt arbeid med påvirkning i denne prosessen

Topics: Nyheter

Written by Tommy Arnesen

Tommy jobber som markedskonsulent i ProffCom. Han er lidenskapelig opptatt av gode kundeopplevelser og teknologien som muliggjør fremtidens kundereiser, og selvsagt det å skrive om disse temaene!

Nylige innlegg