<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

Dette er de siste trendene innen kundeservice

Posted by Tommy Arnesen | 13.03.18 09:37

Hvert år gjør Kantar TNS en undersøkelse blant norske forbrukere. Der sjekker de demografi, hvordan de spurte liker å kontakte kundeservice, når de gjør det, hvor tilfredse de er og alle mulige andre faktorer. Hvordan ser tallene ut i år?

 

Det er ingen tvil om at det vi hittil har skrevet om på bloggen, hva gjelder kanalvalg og andre trendspådommer for det kommende året, også er svært tydelig i tallene til TNS. Vi digitaliseres mer og mer, og de kanalene som tidligere dominerte, taper terreng for allerede etablerte kanaler – men også for noen relativt nye.

 

I følgende informasjonsgrafikk presenterer vi de mest åpenbare trendene innen det siste av det siste fra kundeservicetrender:

 

Kantar TNS stiller med de siste tallene og trendene innen kundeservice
KSindeks avdekker de nyeste trendene og retningene kundeservice tar
Kundeservice i 2018 heller mer og mer mot chat, chatbots og ai

 

Topics: Kundeservice

Written by Tommy Arnesen

Tommy jobber som markedskonsulent i ProffCom. Han er lidenskapelig opptatt av gode kundeopplevelser og teknologien som muliggjør fremtidens kundereiser, og selvsagt det å skrive om disse temaene!