<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

ProffCom har den kundeservice kapasiteten du kanskje trenger nå.

Posted by ProffCom | 23.03.20 12:51
 

Kundeservice gjennom Covid-19 utbruddet byr på store utfordringer for kundesentre over hele Norge. Noen bransjer opplever nedgang i antall henvendelser fra kundene, mens andre opplever stor pågang. ProffCom betjener kundeservice for mange bedrifter av variert størrelse og fra mange ulike bransjer. En ting er sikkert, en god dialog med kundene er ikke mindre viktig når hverdagen er snudd på hode for de aller fleste.

Den ekstraordinære situasjonen vi er i får store konsekvenser for næringslivet, og alle har kanskje ikke mulighetene til å omstille virksomheten slik som vi kan i ProffCom. Vi har i løpet av få dager flyttet hele kundeservicedriften ut fra våre fire store kundesentre i Oslo, Kristiansund, Tønsberg og Beograd og inn i hjemmekontor løsninger. Vi er stolte og ydmyke når vi kan se resultatene etter en slik manøver. Effektivitet og kvalitet som er våre store KPI’er er på samme sterke nivå som før. Samtidig er det, etter forholdene, «topp stemning» som er tilbakemeldingen fra kundebehandlere og teamledere, vi opplever som mange andre stor dugnadsånd blant våre ansatte😊

En av ProffCom sine fordeler er at vi kan skape fleksibilitet gjennom å multiskille våre kundebehandlere. Det betyr at nesten alle har kompetanse på mer enn ett oppdrag, og det gir oss en fleksibilitet som kan være vanskelig å få til på et vanlig kundesenter.

Hvordan påvirker Covid-19 utbruddet pågangen hos dere, vil dere i en periode ha behov for en fleksibel samarbeidspartner? Det finnes nemlig et alternativ til overtid, midlertidig ansettelser, lange køer og frustrerte kunder.

Våre kundebehandlere og ledere er blant bransjens mest erfarne, og vi har 20 års erfaring i å rigge opp nye prosjekter av alle kategorier. Mange tenker at deres kundeservice bare kan håndteres internt, dere ville bli overrasket over hvor komplekse oppgaver vi håndterer for våre kunder i dag. Men noen ganger er det ikke de komplekse spørsmålene som kveler kundesenterets kapasitet. Det kan være enkle FAQ spørsmål som kan håndteres av en førstelinje.

Vi vet at det er tøft der ute nå, men vi er overbevist om at vi kan klare utfordringene sammen. Ikke nøl med å ta kontakt, vi i ProffCom er beredt til å trå til på kort varsel hvis du trenger hjelp på kundesenteret ditt!

Topics: Kundeservice, Personal

Written by ProffCom