<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

Derfor burde kunstig intelligens være en del av din bedrift

Posted by ProffCom | 17.06.21 11:34

Det har gått noen år siden man begynte å snakke om den nye og spennende teknologien som man kalte for chatbots. Siden den gang har vi kommet veldig langt. Aktører som Boost.ai har kommet på banen, og vi snakker nå heller om maskinlæring med egen språkforståelse snarere enn enkle, regelstyrte FAQer som minnet om en form for chat (som det jo faktisk var, om vi skal være helt ærlige). Dette betyr at tiden nå er moden for å ta i bruk potensialet til AI i din bedrift. 

 

Det er mange grunner til at kunstig intelligens kan bidra til å styrke din bedrift. Uten å skulle gå inn på hvordan det vil påvirke ethvert område av selskapet (som i dette innlegget), ønsker vi her å presentere de virkelig store fordelene en bedrift kan oppnå ved å velge å satse på AI levert av ProffCom og Boost.ai.

 

Derfor er en satsning på kunstig intelligens en god investering

 1. Kostnadsbesparelser
  Kostnad per handling er en viktig måleenhet innen kundeservice. Det handler rett og slett om hva det koster deg for hver gang en av medarbeiderne dine plukker opp telefonen, svarer på en epost eller mottar en chat-henvendelse fra kundene dine. Hva om du kunne redusert antallet henvendelser som krever menneskelig interaksjon med 10%? Eller hva med 25% eller mer? Vi vet godt hvordan AI kan benyttes til å reduserte behovet for menneskelig interaksjon i kundeservice, og deler gjerne av vår erfaring.

 2. Skap bedre kundeopplevelser
  Ingen ventetid, bemanning 24/7, konstant nøyaktighet og alltid i tråd med lover og regler. Dette er realiteten ved en kunstig intelligens som er trent opp på riktig måte. Ved å benytte en erfaren aktør innen kundeservicebransjen, sammen med en av de fremste leverandørene på teknologien, er kundens opplevelse ivaretatt i alt vi gjør. Kunstig intelligens i kundeservice skal ikke bare være en kostnadsbesparelse - det skal også bidra til økt kundetilfredshet.


  Les mer om hvordan vi jobber med AI her

 3. Skap bedre dager for dine ansatte
  At AI kan svare på spørsmål fra kundene dine før du rekker å svare dem selv, kan bidra til at også medarbeiderne dine får en bedre hverdag. De får færre telefoner, chater og eposter å besvare og kan ta seg god tid til hver enkelt kunde. I tillegg til dette, vil de kunne slippe å ta stilling til enkelte enkle oppgaver som med stor fordel kan automatiseres. AI vil også kunne bistå dine medarbeidere i kundemøtet. På den måten går saksløsning unna på et blunk, og man vil kunne bruke resten av tiden på å pleie kundeforhold eller hoppe raskt videre til neste sak.

 4. Hybrid kundesenter er fremtiden
  Vi har ingen tanke om at AI skal erstatte mennesker. På samme måte ser vi heller ikke for oss at menneskene skal jobbe uten AI ved sin side.
  Faktumet er at kundene stadig blir mer utålmodige, og forventer relativt kort behandlingstid ved henvendelse. Skal man løse dette utenom normal kontortid, til en fornuftig kost, må man automatisere en del problemstillinger. Men dette er alene ikke en fullgod løsning. Hva gjør man om det kommer en problemstilling som du ikke har trent opp din chatbot til å svare på? Da må menneskene på banen. Derfor er du altså avhengig av å kunne jobbe hybrid på tvers av alle kanaler - uavhengig av om det er maskin eller menneske som skal besvare henvendelsen

 

Sammen med Boost.ai, leverer ProffCom bransjeledende kunstig intelligens. Vår ekspertise fra kundeservicebransjen kombinert med ny og banebrytende teknologi innen AI gjør oss rustet til å hjelpe deg med ditt første skritt inn i en mer automatisert hverdag. 

 

New call-to-action

Topics: Kundeservice, Kunstig intelligens, Maskinlæring

Written by ProffCom