<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

Hvordan få knallgod kundeservice til nesten halve prisen?

Posted by Tommy Arnesen | 21.11.18 12:26

Kundeservice koster penger, og ofte føler man at en kanskje ikke får så mye igjen for investeringen. Men det gjør man – men man kan også redusere denne kostnaden!

 

I kundesenteret er det mye som ikke er gratis: Menneskene som betjener kundehenvendelsene, utstyret man bruker, lokalene man sitter i, kontaktsenterløsningen som benyttes og nett- og telefonlinjene som brukes. Til sammen utgjør de en ganske stor månedlig og årlig sum. Disse kostnadene forsvares av argumenter om at kundeservice er hjertet i bedriften og den fremste kommunikasjonsfunksjonen ditt selskap har – noe som selvsagt er helt rett!

 

Går det an å redusere kostnadene?

Du har kanskje drømt om å ta bedriften din ut i verden, men har latt deg stoppe fordi det ikke er forsvarlig å drifte kundeservice fra Norge mot utlandet. Eller skulle du ønske du kunne være der for kundene døgnet rundt? Men at nattearbeidende kundeservicemedarbeidere fort blir litt i dyreste laget? Eller skulle du gjerne bare redusert kostnadsnivået i bedriften generelt? Det finnes gode løsninger for alle disse scenarioene, uten at det går utover kvalitet eller forsvarlig drift av kundesenteret:

Den første og mest åpenbare løsningen, er å knytte seg opp mot en overflow-partner, som tar unna trafikken du selv ikke har kapasitet til å håndtere. Gjør man slik, kan man ha en minimal, stabil bemanning intern i eget kundesenter, og heller koble opp partneren sin ved behov.


Men der det virkelig blir interessant er når du ser hva som er mulig å få til fra utlandet, uten at du engang må ut av landet.

 

 

Samme kvalitet – opp til halv pris

Som en seriøs outsourcing-aktør, har vi tatt høyde for at enkelte bedrifter ønsker et mer prisgunstig alternativ for drift av kundeservice. Derfor tilbyr vi også en egen avdeling med dyktige kundeservicemedarbeidere i Beograd i Serbia. Prosjektledelse, kontaktpunkt og administrasjonen sitter i Norge, slik at det er enkelt å holde kontakten og avholde jevnlige statusmøter.

 

 Les mer om hvordan du kan spare penger ved å sette ut kundesenteret til en ekstern aktør

 

I beograd er det muligheter for å spare opp til 50 prosent på kostnadene til kundeservice

 

Men hvorfor Beograd? Jo, svaret er så enkelt at det finnes et stort språkmiljø i denne byen. Ved Universitetet i Beograd har de et eget fakultet for nordiske språk, hvilket betyr at veldig mange serbere i Beograd faktisk kan norsk, svensk og dansk. Derfor er kundeservice mot Norge ikke noe problem. I tillegg til de nordiske språkene er det også mange som har kompetanse innen engelsk, tysk, fransk, italiensk, polsk, spansk og de baltiske språkene. Dette gjør at man kan tilby kundeservice mot flere land, uten å måtte spre kompetansen på ulike kundesentre.

Kombinerer du språkkompetansen med våre strenge kvalitetskrav for leveranse av KPI’er, kundetilfredshet og generell servicegrad får du et fantastisk alternativ til driften av din kundeserviceavdeling – eller som supplement!

 

Hele- eller deler av kundeserviceavdelingen – det er opp til deg

Om du ønsker at hele kundesenteret ditt skal driftes fra Beograd, er du i godt selskap. Flere av våre kunder har allerede valgt denne løsningen. Men du har også muligheten til å ha noe bemanning på en av våre avdelinger i Norge, eller internt om ønsker det. Uansett hva du ønsker å gjøre, får vil til en løsning som passer din bedrift.

 

 

New call-to-action

 

Topics: Kundeservice

Written by Tommy Arnesen

Tommy jobber som markedskonsulent i ProffCom. Han er lidenskapelig opptatt av gode kundeopplevelser og teknologien som muliggjør fremtidens kundereiser, og selvsagt det å skrive om disse temaene!