<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

Fire videoer om kundeservice du må se

Posted by Tommy Arnesen | 08.02.18 11:00
Foredragsholdere som snakker om kundeservice, snakker veldig ofte med store ord og benytter inspirerende historier om hvor god service de har opplevd på et eller annet tidspunkt. Her har du fire eksempler på nettopp dette!

 

For de som jobber med kundeservice i det daglige, kan det av og til være nyttig å ta et steg til siden og reflektere litt rundt hva det er man faktisk holder på med. For enkelte kan det føles rutinepreget å holde på med lignende oppgaver dag ut og dag inn. Er dette konstruktivt for servicenivået man yter? Sannsynligvis ikke. I disse situasjonene kan det være nyttig å hente ny inspirasjon for å yte det lille ekstra, og her kan et søk på YouTube bidra med mye bra.

Vi skriver ofte om hva skal til for å yte god kundeservice, eller hva som må til for å hindre det motsatte:

I de fire videoene vi videre skal presentere, får vi høre om hvordan god kundeservice kan oppleves. Se bort fra at videoene tilsynelatende er fra både 90- og tidlig 2000-tall. Innholdet er svært interessant og inspirerende, selv om skulderputene på de aktuelle foredragsholdernes dresser er overdrevent store.

 

1. Ross Shafer og Cola Light

I denne videoen ser vi hvordan en hotellkjede, ved hjelp av en eksepsjonelt serviceinnstilt ansatt, har fått massiv omtale i foredrag rundt omkring. Det hele bunner i en så enkel handling som å hente en Cola Light til en hotellgjest.

 

2. Har du fått god service som passasjer i en Taxi?

Det har nemlig foredragsholder Shep Hyken. I denne videoen underbygges en del av tipsene som vi også har delt med oss på bloggen tidligere. Se videoen, og bli inspirert.

 

3. Er det egentlig mitt ansvar? Skal jeg fikse opp i det likevel?

Har du opplevd å rydde opp i andres rot? Det stilles som regel ingen forventning til det, men om du gjør det, vil det kunne oppleves som ekstremt dedikert kundeservice. Det samme mener Mark Sanborn, som i denne videoen forteller om sin postmann (!) som yter et svært bra servicenivå.

 

4. Just give 'Em the pickle

Hva er den lille tingen din bedrift gjør for å stikke seg ut? Sender dere ut en håndskreven takkelapp ved alle ordre? Husker dere på kundens bursdag? Sender dere ut julekort? Eller er dere en restaurant som delere ut pickles til alle gjester? Hvor merkelig det enn høres ut, klarer Bob Farell å gi mening til akkurat dette.

 

God kundeservice er en kunst og alle er ikke egnet til å jobbe med det. Men de som brenner for kundeservice, skaper gode opplevelser igjen og igjen. Og igjen.

 

Forresten? Lyst til å komme på frokostmøte hos oss?

New Call-to-action

Topics: Kundeservice

Written by Tommy Arnesen

Tommy jobber som markedskonsulent i ProffCom. Han er lidenskapelig opptatt av gode kundeopplevelser og teknologien som muliggjør fremtidens kundereiser, og selvsagt det å skrive om disse temaene!