<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=600253143510456&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
123.jpg

Dette engasjerte leserne i 2021

Posted by ProffCom | 21.12.21 14:18

Hva var det som opptok våre lesere i året som gikk? Hvert år forsøker vi å gi en oppsummering av hvilke temaer på bloggen som skapte mest interesse. Det begynner å danne seg et lite mønster blant artiklene som gjerne går igjen år etter år. Les videre så får du svaret på hva som er de mest leste innleggene!


Da vi for kort tiden siden la ut dette innlegget, som på mange måter oppsummerte 2021 med ProffCom-øyne, var det et par oppdagelser vi hadde gjort i løpet av året. Det ene var at kundeservice stadig stod seg om en ekstremt viktig faktor, og det andre var at kundeserviceyrket stadig blir vanskeligere å rekruttere til. Ikke fordi folk ikke vil jobbe innen kundeservice. Snarere tvert imot. Det er nemlig slik at stadig flere bedrifter har fokus på kundeservice, og derfor jakter på de beste medarbeiderne. Derfor er det også litt interessant å se at de oppdagelsene vi har gjort i løpet av året, også stemmer rimelig bra med hva våre lesere hadde mest interesse av å lese om på bloggen vår i 2021. 

 

De mest leste sakene på Kundeservicebloggen i 2021:

 

Nummer 1

Dette er god kundeservice!

Dette er god kundeservice. Illustrasjonsbilde til artikkel om viktighet av god kundeservice

Det er veldig lett å peke på dårlig kundeservice, og som oftest er det historiene om dårlige kundeopplevelser folk forteller videre, heller enn de gode. I dette innlegget ønsker vi å rette fokuset mot hva som faktisk skaper gode kundeopplevelser.

Les innlegget her

 

Nummer 2

10 ferdigheter en kundebehandler må ha

10 ferdigheter en kundebehandler må ha

Vi kan ikke få understreket nok hvor viktig rett ansettelser til kundeserviceavdelingen er. Medarbeiderne dine står i frontlinjen og møter kundene dine daglig, og hjelper dem med stort og smått. Men hvilke ferdigheter burde en kundeservicemedarbeider egentlig ha?

Les innlegget her

 

Nummer 3

Slik skriver du jobbsøknad til en stilling innen kundeservice

slik lander du drømmejobben innen kundeservice

Når vi i ProffCom søker nye kundebehandlere, får vi oftest ekstremt mange søknader. Mange ønsker å jobbe innen kundeservice, men det er få som kommer gjennom nåløyet. Hvorfor? Når vi velger kandidater som skal komme på intervju, er det spesielt én ting vi ser på i søknaden, og det er ikke hvor mye erfaring man har fra før!

Les artikkelen her

 

Nummer 4

10 ting som må på plass for å skape god kundeservice

det er 10 ting som må på plass for å sap

Vi er opptatt av god kundeservice, det er det ingen tvil om. Men det er vanskelig å vite hvordan man gir kunden den beste behandlingen, uten å konkretisere nøyaktig hva vi faktisk gjør for å komme dit. Derfor ønsker vi å hjelpe deg i gang!

Les artikkelen her

 

Nummer 5

Kulturbygging på arbeidsplassen er mer enn bare vafler og lønningspils

kulturbygging på arbeidsplassen handler om ledelse

Hvilken holdning ønsker du at dine medarbeidere skal ha når de våkner om morgenen? Ønsker du at de skal glede seg til å gå på jobb og ta fatt på arbeidsoppgavene, eller vil du helst at de kommer slentrende inn, litt for sent, med null arbeidslyst? Svaret er kanskje selvsagt?

Les artikkelen her

Topics: Kundeservice, Rekruttering, Personal, Ledelse

Written by ProffCom